32°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

NEŽNO GA JE SJURIO Bila sam u bedaku i trebalo mi je RAZBIJANJE

Sedeo je ispred mene. Nešto je govorio, ali sam se ja izgubila. Lukas je bio moj prvi dečko i s njim sam izgubila nevinost. “Glupačo!“ pomislim. Nakon te noći, on je nestao na mesec dana i nije uopšte odgovarao na moje pozive. Mislila sam da imamo nešto. Očigledno sam pogrešila. On se sada ustajao i ostavio mi novac za piće. Poljubio me u kosu i nestao. Opet.

Nisam htela da budem sama i tovarim se sa sladoledom dok gledam neku romantičnu komediju. Umesto toga, taksijem sam otišla do Ace. On je bio moj školski kolega i znao je za celu situaciju s Lukasom. On mi je otvorio vrata i odveo me u svoju sobu. Imao je predivan ogromni krevet. Ja sam se samo sručila u tu belinu. Uzela sam knjigu s njegovog noćnog ormarića i bezveze listala. Nisam ništa govorila što ga je očigledno izluđivalo.

- I kako je prošlo s Lukasom? - upitao me.

- Dobro. Valjda - ravnodušno sam rekla.

On je legao na krevet kraj mene.

- Samo sam umorna. Jako.

Nije ništa na to odgovorio. Uzeo je moju ruku i isprepletao svoje prste s mojima. Ja sam naslonila glavu na njegovo rame i zaspala. Spavala sam dugo, onda sam, u nekom trenutku tokom noći, otišla kući. Sutradan, Aca, ostatak društva i ja smo se našli kod njega i gledali neki horor. Ja sam bila između Ace i jednog Saše. Aca i ja smo djelili pokrivač (svako je držao ili jastuk ili pokrivač). U tišini smo gledali film koji je bio lošeg kvaliteta. Odjedanput osetim kako mi Acina ruka prelazi po butinama. Pogledam ga, a on mi se samo nasmeši.

VESTI DANA

DETALJI O BELIVUKU I MAFIJI: Vučić najavio nove informacije koje će izneti DANAS NA SEDNICI SAVETA BEZBEDNOSTI

APEL DR. UDOVIČIĆA: Ako se ovo desi IZGUBILI smo BITKU sa koronom, stabilni ljudi UMIRU za sat vremena!

DANAS SU VELIKE ZADUŠNICE: Evo šta je važno da se ne bi OGREŠILI

Vratim se film i pokušam se usresredim, ali on ubrzo rukom poče da prelazi po mom međunožju. Osetila sam kako mi pička bubri. Pogledala sam po ostatku sobe, je li nas neko shvatio, ali svi su bili skoncentrisani na film. Uspela sam nekako da izvučem mobilni telefon i pošaljem mu poruku: Izluđuješ me! Pročitao je poruku i jedva sprečio provalu glasnog smeha. Nagnuo se prema meni i šapnuo:

- To je i poenta.

Sada je provukao ruku iza mojih leđa i počeo da mi otkopčava letnje pantalonice. Masirao me preko gaćica, a ja sam zarila nokte u njegovu butinu kako ne bih ispustila glasan uzdah.

- Reci ako želiš da stanem - ponovno mi je došapnuo.

Nisam ništa odgovorila, a on je nastavio kružnim pokretima. Bila sam užasno mokra. Gaćice su mi bile natopljene. Kada je film završio ustala sam se i otrčala u kupatilo. Pokušavala sam da dođem sebi. Obrisala sam pičku, umila se i vratila u dnevni boravak. Aca je vadio CD iz DVD-a. Prostorija je bila prazna, osim nas dvoje.

- Gde su ostali?

- Evo baš sam ih ispratio, moraju neki projekt za školu da naprave pa su otišli ranije. Želiš li da i tebe otpratim?

- Ne ostaću još malo - odgovorim i sednem na kauč. 

Još je neko vreme gledao u mene, a onda otišao oko kauča i došao meni s leđa. Počeo je da mi ljubi vrat i rukama prelazi preko ruku i ramena.

- Znaš, zbunjuješ me - došapnuo mi je. 

Ja sam samo uzdahnula, ali ovaj puta glasno. Došao je ispred mene i počeo rukama da mi prelazi preko grudi. 

- Grudnjak ti je tako tanak - rekao je. 

- Ne volim sunđere - ispustila sam.

- Ni ja isto - rekao je i nasmešio se. 

Skinuo mi je majicu i grudnjak. Počeo je da mi liže jednu dojku, a drugu je rukom mesio. Počela sam glasno da uzdišem i kroz telo su mi prolazili različiti nadražaji. Grudi su mi bile erogena zona. Mislila sam da ću eksplodirati. Polako se spuštao niže. Skinuo mi je gaćice i pantalone. Pred njim je bila moja obrijana pica. Počeo je da me obrađuje prstima.

- Jebote, što si mokra - rekao je. 

Nastavio je da gura prste u moju pičketinu. A onda je zaronio i lizao je. Prvo sam bila ukočena jer mi je to bio prvi put da me neko liže, ali sam se uskoro i sama počela da se nabijam na njegov jezik. Osetila sam da ću da svršim. I on je to shvatio pa se ustao, ugrizao me za usnu i rekao: 

- A-a, ne još.

Otišao je do bifea i natočio viski. Sve vreme me gledao, dok sam ja pokušavala da smirim svoje telo. Spustila sam pogled i ugledala ogromnu izbočinu na njegovim farmerkama. Odložio je čašu na stolić i opet se našao ispred mene. Svukao je svoju majicu, a ja sam se pozabavila kaišom na njegovim pantalonama. Imao je predivnu građu, ipak je bio košarkaš. Napokon sam oslobodila njegovu batinu. Stavila sam je usta i počela da je obrađujem.

SAZNAJTE JOŠ

VLADIKA NIKODIM SMEŠTEN U KBC "DRAGIŠA MIŠOVIĆ: Pozitivan na koronu

SVE O MERAMA: Danas se zatvaraju objekti, rade samo ove delatnosti preko vikenda

VREME DANAS! Baba Marta se vraća - padaće sneg!

Povremeno bih ga i gricnula. Lizala sam mu vrh. Ovog puta je on bio taj koji je glasan. Video je da će svršiti pa me skinuo, a ja sam ga gledala pomalo razočarano. On se samo nasmešio. O Bože koliko sam obožavala taj osmeh. Počeo je da me masira. Nakon masaže kurcem mi je dražio klitoris. Trljao ga je i krenuo bi da ulazi, ali bi ga onda opet nastavio trljati. 

- Jebi me! Jebi me više! Želim te duboko u sebi.

- To je sve što sam želeo da čujem - rekao je i sjurio se u mene. 

Vrisnula sam od bola. Bio je nežan i polako je ulazio i izlazio.

- Jače… jače! - rekla sam. 

On se nasmejao i rekao:

- Ti to voliš grubo, ha?

Nisam imala spreman odgovor. Samo sam se ugrizla za usnu. On je ovog puta je počeo da me nabija. Jako i brzo. Pomalo me bolelo, ali je užitak bio veći. Počela sam da se grčim i zarila sam nokte u naslon kauča. Svršila sam jako i vrisnula sam pritom. Disala sam duboko i teško kao da sam pretrčala 5 kilometara. A on se samo nagnuo i rekao:

- Da sam na tvom mestu držao bih se tog naslonjača jer ću noćas učiniti da svršiš još puno puta.

Bacio me na stomak i krenuo me s leđa, a ja sam znala da će ovo biti jako, jako duga noć…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti