19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

NEMA ŠTA, ZNAO JE DA ME ODRADI Bila sam skroz vlažna, a mali ga je uvalio na kvarno

Kada sam se nakon dočeka Nove godine na trgu vratila kući sa ćerkom i žetom, nisam mogla ni zamisliti šta će se sve desiti u narednih nekoliko sati. Nije da nije bilo hladno, a i verovatno zbog velike gužve, odlučismo da krenemo nešto ranije. Kada smo ušli, sipala sam nam svima piće i ukljucila TV. Pili smo, šalili se, smejali i ne obraćajući mnogo pažnju na program. Verovatno smo popili malo više nego što treba te su “pali” i neki malo slobodniji komentari - ali nokome nije smetalo, doček je.

Oko dva i trideset mi se prispavalo, više pod uticajem velike količine alkohola nego vremena, te sam razvukla kauč i legal dok su oni ostali na drugom da gledaju TV. San me još pošteno nije ni uhvatio kada sam začula komešanje i kikotanje. Nešto su prošaputali i ustali da priguše svetlo. Bilo mi je jasno šta se dešava, i nastavila sam da se pravim kao da spavam. Čini mi se da je mu je pušila. Nisam mogla da odolim radoznalosti, te sam se promeškoljila i okrenula na drugu stranu. Za trenutak su zastali, ali kada su videli da spavam, nastavili su kao da se ništa nije desilo, kao da nisam tu.

NOVAK PONOVO PIŠE ISTORIJU

ISTORIJSKI TRENUTAK U TENISU! Novak oborio svetski rekord! 311 nedelja na VRHU!

VELIKI DAN: Oglasio se Novak posle novog rekorda!

SVET OVO NIKADA NIJE VIDEO Osvanuo mozaik u čast Novaka Đokovića (VIDEO)

BRITANKA ZBOG NOLETA NAUČILA SRPSKI: Pogledajte njenu čestitku za OSVAJANJE novog rekorda (VIDEO)

Malo sam pročkiljila na jedno oko, bila sam upravu - pušila mu je. Klečala je dok ju je on držao za glavu i nabijao na kurac i sve to na manje od dva metra od mene. Moram priznati, imao je jako lep komad, ne predugačak, taman kako treba, čvrst i mesnat. Čim sam to pomislila osetila sam kako mi se pica vlaži. Povukao je za glavu na gore i spustio da sedne na kauč pored mene. Počela je da se buni tiho ali joj je samo raširio noge i zario jezik dole. Nije prošlo puno do nećkanja do prigušenog stenjanja.

Posle par minuta samo ju je okrenuo i položio na stomak do mene, legao preko nje i uterao joj odjednom. Zacvilela je i počela da ga opominje kako će me probuditi, da pređu u drugu sobu, našta joj on prošaputa kako sam mrtva pijana, umorna i da spavam. Nastavi je navlačiti bez ustezanja te se krevet poče ljuljati a njena setnjanja više uopšte nisu bila tiha. 

Nek uživaju, mladi su, pomislih, a i mene ja palila situacija, a onda osetih njegovu ruku na mojoj guzi. Smrad mali! Nisam znala kako da reagujem, i dok sam razmišljala, on poče da mi zadiže spavaćicu i zavlači ruke u gaćice. Odlučih da ne radim ništa, da vidim šta će se desiti. A i prijao mi je muški dodir, koji nisam osetila već duže vreme. Nastavio je da mi jebe ćerku čeprkajući mi po gaćicama i konačno je našao put do pice.

VAŽNO

Krizni štab poručuje: OVE MERE SU SUTRA NA STOLU!

MALA DARA TRAŽILA OD VUČIĆA: Imam samo jednu želju, hoću da ga upoznam!

ZEMLJOTRES POGODIO LJIG: 2,1 stepen po Rihteru!

CECU OBRADOVAO DEČKO: Folk diva se pohvalila poklonom za 8. mart i pogledajte kako mu tepa (FOTO)

DANAS JE 8. MART! Drage dame srećan praznik! Evo kako da najbolje čestitate praznik!

Mislim da ona nije ništa primećivala a on mi je već zavukao dva prsta. Sigurno je shvatio da sam budna, čim je video koliko sam mokra. Kada je počela da svršava, brzo je izvukao ruku i spustio mi spavaćicu. Povukao je gaćice na gore i tiho mu rekla, da spava večeras na drugom kauču. On se pomakao a ona zaspala u trenu. Seo je, malo prevrtao kanale, a onda sam osetila kako je ponovo prišao. Povukao mi je spavaćicu i spustio gaćice, legao preko mene i namestio ga na ulaz u picu. Ljutito sam se okrenula i pitala ga da li je normalan.

- Nije Vam smetalo malopre - i uterao mi ga celog bez imalo nežnosti. 

Sreća da sam bila skroz vlažna. Počeo je da me jebe kao i nju malopre, ne obazirući se na to što je možemo probuditi. Na to mi je odgovorio, da bi baš voleo da se to desi, pa da nas jebe obe istovremeno. Bez obzira na njegovu aroganciju i grižu savest koju sam imala zbog ćerke počela sam da uživam kao nikada do tada. Klinac je stvarno znao znanje. Zamolila sam ga da me okrene na leđa što je odmah i uradio. Raširila sam noge da uđe i nakno toga mu ih odmah digla na ramena.

CRNI PONEDELJAK

JEZIVA ISPOVEST O TRGOVINI DECOM Usvojili devojčicu, a kada su čuli njenu priču ODMAH SU JE VRATILI (VIDEO)

ŠUMADIJSKA ŠVALERSKA AFERA DECENIJE! Novi detalji preljube i lomljenja ruku i zuba!

Sešelj za "Dobro jutro Srbijo" Po ceni droge na crnom tržištu znaće se da li je rasturena grupa Velje Nevolje! (VIDEO)

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Nađeno telo muškarca u Zapadnoj Moravi

Neverovatno: Pogledajte kako su šverceri pokušali da prevare carinike!

- Hoću da svršim u ovoj pozi - rekla sam.

On se samo bezobrazno nasmešio i sagnuo se da me poljubi.

- Nećemo to - rekoh.

Ali me nije slušao, jezik mu je već bio u mojim ustima. Jebao me je dok smo se ljubili a onda se odjednom spustio i počeo da me liže. Baš sam uživala, uhvatila sam ga za kosu povukla na gore i rekla:

- Jebi me jako.

I ovaj put sam ja njemu uvalila jezik. Ljubili smo se i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi. Svršila sam osećajući kako mu se kurac trza, izvadio ga je i prineo mi grudima. Isprskao me je po licu i sisama. Par kapi uletelo mi je i u usta. Sperma je bila prelepog ukusa. Odgurnula sam ga o odjurila u kupatilo da se sredim. Tek posle tog događaja postalo je zamršeno, ali i zanimljivo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti