17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

TRI BODA U GOSTIMA Na terasi sam cepao prezgodnu domaćicu, a njen muž je uzvratio na mojoj devojci

Jutro je bilo prohladno, podigao sam glavu s jastuka, još sam mirisao na jebačinu. Lidija je bila u kuhinji, verovatno pravila klopu, ustao sam i skroz nag otišao pod tuš. Prijao je. Nakon možda pola sata našao sam se u kuhinji, dočeka me vruć poljubac i doručak na stolu.

Prošle nedelje mi je bila tek slučajni poznanik, sada je bila osoba sa kojom sam proveo noć za pamćenje i osećam neverovatnu harmoniju. Klopali smo. Spremio sam stvari i izašli smo iz stana. Nismo puno pričali o  prošloj noći, poljupci i pogledi su sve govorili. Na seminaru Lidija je naprosto sijala, otvorila je diskusiju, svi su bili zadivljeni. Ja ponosan, samo ne znam kako završi sa onim Jovanom, bolje da tu temu spakujem i gurnem na dno. Na koktel su došli Goran i Kristina sa predlogom da uveče u Goranovom stanu pravimo žurku. Pristali smo bez pogovora. Lidija i Kris su neko vreme, odvojene, pričale, smešile se, šaputale i uputile mi par onako pohotnih pogleda. Dešava se nešto. Nije bitno.

- Izgledaš sveže - reče Goran i otpi gutljaj.

- Kako mišliš? - upitah.

Goran mi priđe i poluglasno reče: 

- Sinoć si pocepao Lidiju?

- O… - nadovezah se.

- Još uvek nisi sredio utiske.

- To si u pravu. 

Bio sam jako raspoložen.

- Toliko bilo dobro - reče i zagleda se u njeno dupe.

- Bilo je neverovatno - rekoh a krajičkom oka opazih da nam se devojke približavaju.

Još jedno piće i krećemo. Goran i Kris će u kupovinu po namirnice za večerašnju žurku, ja i Lidija ćemo usput kupiti vino. Rastali smo se, a Kris me ponovo pomilova, više po dupetu nego po leđima. Zbunjen sam, gledala me bezizražajno. U stanu sam počeo pakovati svoje stvari, a Lidija je sređivala stan, sutra idem kući. Lidija se vraća svojima, teško mi to pada, obaveze i posao ne dozvoljavaju drugačiji rasplet. Gledam njeno telo, obline, usne, kosu, ruke i kurac počinje da mi pulsira. Moram početi neku temu.

NAJVAŽNIJE VESTI

GODIŠNJICA DEVETOMARTOVSKIH DEMONSTRACIJA: Dan kada je ustala Srbija! (VIDEO)

SRBIJA I DALJE U VRHU PO BROJU VAKCINISANIH: Najjači u regionu, drugi u Evropi!

Vučić nezakonito prisluškivan RUSI ŠOKIRANI!

OVE CIFRE SVE GOVORE! ON JE NAJBOLJI SVIH VREMENA! Nole, idemo sad na zlato u Tokiju, a bićeš i Gren slem rekorder!

ISTRAGA PRI KRAJU: Četiri učenice branile Miroslava Aleksića!

- Ti i Kris - glupo dobacih.

- Ja i Kris - nasmejala se, jao kakav osmeh ima.

- Hoću reći, stekao sam utisak da se recimo slažete. 

Zašto odabrah baš tu temu.

- Pa prilično, nemam u Beogradu puno prijateljica, mislim da ću to razviti sa Kristinom i osećam neku pozitivnu energiju kad sam s njom.

Nastavili smo da pričamo i radimo, onako u prolazu se povremeno bučno poljubimo. Nešto ranije smo počeli da se spremamo, jer smo morali da svratimo po vino. Lidija je birala meni odeću. Crne pantalone, ludu majcu i crni dugi mantil u koji se doslovce zaljubila, tvrdeći da je podseća na onaj koji nosi Neo u "Matriksu". Meni je izgledalo neobično i smešno, mada pred ogledalom ludo i seksi. Sela je i iz torbe izvadila crni lak za nokte. Prostruji mi.

- Zamolio bih te da ga ne stavljaš - rekoh očekivajući ozbiljnu reakciju.

- Zašto? - podigla je glavu.

- Imaš divne ruke i nokte jako uredne, a ja ne volim baš tu  boju - koja sam ja budala.

Spustila je glavu i neprimetno se nasmeši, vrati lak u torbu i reče: 

- U pravu je.

Vesela je, drži me za ruku dok idemo prema Goranovom stanu. Obećala je da će mi večeras plesati u krilu i otkrila tajnu da je dve godine aktivno išla u školu orijentalnih plesova.

Zvonimo, kucamo, lupamo na vrata. Goran izlazi i uz glasan smijeh uzima boce vina iz ruku, iz kuhinje se čuje miris ribe, potom izlazi Kristina i pomaže mi da skinem mantil, lepo miriše, nokti su joj nalakirani nekim (bezbojnim lakom), dugi i uredni. Primetio sam da je bosa, članci i stopala su nešto najljepše što sam video u životu. Priđe Lidiji, poljubiše se u usta, biće one prijateljice, siguran sam u to. Večerali smo, smejali se, zabavljali, muzika je bila poluglasna. Plesali smo u sobi, bilo je sjajno. Goran i ja odmaramo, muzika je jača. 

Lidija i Kris su strasno plesale, doduše Lidija bolje, ali Kris je izgledala ipak više seksi. Po završetku spustiše se na kolena i počeše da razmenjuju poljupce, popile su po nekoliko čaša, nisam se iznenadio. Pogledao sam Gorana. Gledao je netremice mene pa onda njih i spustio ruku na nabreklinu u gaćama. Lidija mi priđe i otvori dugme i šlic na mojim pantalonama. 

Izvadila ga je, nije bio u punoj erekciji, ali brzo je napredovao nakon što je žestoko počela da ga drka i puši

Zatvorio sam oči, osetih još jednu ruku i usta, pogledao sam, kurac mi je pušila Kristina, a jednom rukom me mazila po stomaku. Instiktivno pogledah u Gorana, bio je zbunjen, sevao me pogledom, ali i dalje napaljen. Počeo je da se povlači, ali s druge strane stola, pužući u njegovo krilo dođe Lidija. Ustao je, a Lidija mu grubim i brzim potezom svuče gaće do članaka, kurac mu je dostigao punu veličinu, počela je nežno da mu puši. 

Povremeno je pogledao Kristinu, koja se davila mom kurcu, ja sam uživao. Kristina diže pogled, bučno me poljubi, oliza jezikom, uze za ruku i povede na terasu. Goran je imao prostranu, zatvorenu terasu, gde je bio veliki dušek, seo sam i naslonio se na zid. Gledao sam Gorana kako se sprema da opali Lidiju zguza. Ušao je, zastenjala je, a onda su se oboje prepustili užitku. Kristina me ljubila i onda je počela noktima i prstima da masira moj glavić, onda se pomerila i počela da mi drka kurac stopalima povremeno ih dižući do mojih usta, lizao sam te mirašljave prste. Prestala je, usnama poljubila moje uvo i rekla: 

- Znam za tvoj fetiš.

Zadrhtao sam od užitka: 

- Kako?

Nasmejala se i počela mi snažno rukom drkati kurac. 

- Goran mi je rekao.

To je već menjalo stvar, sinoć je to izvukla iz njega, bio je prilično pijan, ta mala mudrica. Ne razmišljam više, sam je kriv, Kris me drka jače, obliva me znoj užitka, umiruje me usnama. Grč i bučno sam svršio nekoliko kapi po njenim ispruženim rukama, ostatak sa kurca je odmah polizala. Tada sam čuo kako ono dvoje u sobi tiho uzdišu, bili su blizu vrhunca.

Kris uđe u sobu i pruži ruke Lidiji, koja jezikom poliza moje seme a onda ga vrati u Kristinina usta. Bio sam polumrtav i molio se da mi se Kristina vrati. Goran očigledno napaljen prethodnim činom devojaka izvadi kurac iz pičke i poče da prska svoje seme po Lidijinoj guzi. Gledao me, da li oseća ljubomoru ili možda ja osećam, ma samo da mi se Kris vrati. Kristina krenu prema balkonu, Goran za njom, ali zaustavi ga Lidija stavivši Goranov kurac u svoja medna usta. Kris izađe na terasu i zatvori vrata.

- Jebi me ljubavi - naredi mi. 

Vaša želja je moje naređenje, u momentu sam ponovo bio tvrd, pun i spreman. Svukla se gola, a isto pomogla meni. Sela je na moj kurac, počeo sam polako, a kad sam primetio sokove iz njene vrele male pičkice, ugurao sam do kraja, prodirao sam tako duboko, povremeno je zaječala i sve jače se nabijala. Iz sobe se ništa nije čulo.

Ljubila me, lizala po licu, trpala mi svoje prstiće u usta, oblizao sam ih, osećao ukus sjemena, ne smeta mi. Svršila je jako, bila je sasvim mokra

- Razvali me zguza, znam da to voliš - okrenula se i rekla.

Kristina mi ispunjava želje. Nekoliko brzih uboda do kraja bilo je dovoljno. Bio sam gotov, počeo sam teško da dišem, nije se okrenula, dva topla mlaza mog semena završiše na njenoj glatkoj guzi. Ustajem. Kristina ostaje iza mene, podigla se i usnama izljubila oba moja oznojena guza. Možda su to zaslužili. Vraćamo se u sobu. Goran i Lidija su u donjem vešu, piju vino. Kris uze dve čaše, napuni ih vinom i pruži mi jedno. Seo sam na krevet i obukao gaće. Ostatak večeri - noći protekao je u neozbiljnom razgovoru te je došlo vreme da se krene. Na vratima Goran mrkog, zbunjenog i pomalo ljutog pogleda mi pruži ruku: 

- Vidimo se uskoro, sutra neću moći da te pratim na stanicu.

- Znam - rekoh i potapšah ga po ramenu. 

Kris i Lidija se naravno izljubiše sa suzama u očima, šapučući jedna drugoj. Prijateljstvo je nešto tako divno. Napokon Kris doće do mene, čvrsto me zagrli i šapnu: 

- Divan si ljubavi.

Ostao sam bez teksta, kroz maglu gledam kako Lidija poljubi Gorana u usta i kako mu govori da joj je bilo lepo. Je li to smešak na Goranovom licu? Vrata se zatvoriše. Ja i Lidija se ćutke vraćamo do stana. Gledam je, umorna je, polupijana i predivna.

- Ne volim te, kada si tako ćutljiv - reče umirujućim tonom.

- Mislim da Goran, nije ovo dobro podneo - zbunjeno ću ja.

- Dobro je jebao, osim kada sam mu rekla da ne može u guzu, poljubio me, obukao gaće i seo i slušao kako mu jebeš devojku.

- Lidija, reci mi jeste li ti i Kris ovo isplanirale? - ozbiljno sam upitao. 

Lidija je rekla da je dogovor sa Kris pao na koktelu, da pripreme teren za orgiju, a ako uspiju Kristina dobija mene.

- Mislim da joj se i dopadaš.

- Znači uspeli ste, a Goran ipak mi je jedini prijatelj u ovom gradu, poznavajući ga on i Kristina od sutra neće biti zajedno.

Gledala me bezizražajno, napokon je dodala je to stvar o kojoj Goran i Kristina moraju da odluče. Otključao sam stan, ušla je pre mene i okrznula me guzom. Kurac poče da mi se diže. Privukoh je i počesmo da se ljubimo. Brzo se skidala, ja još brže, goli smo, vrata su još uvek otvorena, trčim da ih zatvorim, zaključam. Okrenuo sam se, Lidija se naguzila, naslonila na fotelju i mešala. Prišao sam i olizao joj prvo pičku koja je bila vrlo mokra, obljubio guzove i dva puta jezikom prešao preko šupka. Uzdasi su joj bili tako duboki. Kurac mi je bio spreman, gurnuo sam do pola u njenu pičku, prihvatila ga je, stvoreni su jedno za drugo. Nežno sam je jebao, a ona rukama podupirala i milovala moju guzu, a povremeno mi prstom nadraživala anus. Van sebe sam.

- Smem u guzu?

- Naravno, ljubavi, samo budi nežan molim te.

PROČITAJTE JOŠ

OVE STVARI DANAS NE TREBA UZIMATI U RUKE: Vernici slave obretenje glave Svetog Jovana Krstitelja

MANIJAK: Devojčici (14) poklonio cvet, pa hteo da je siluje!

HAOS NA HAVAJIMA: Pukla brana, evakuacija u toku (VIDEO)

Možda ga nije primala često u guzu. Polako sam prodirao u to nepoznato prostranstvo, ukočila se, glasno zavrištala, podigla glavu i izljubila me. Već je jebem jako, snažno me drži za ruku.

- SSSVVVRRRŠŠŠAAAVVVAAAM… AAAAAAAA…

Ponovo obilno, niz pičku joj se slijeva medeni sok, masiram joj klitić. Ubadam je jako, smirila se, a ja sam gotov, počinjem teško da dišem.

- Lidija ja….

Okrenula se, svršio sam i nekoliko kapi završi na ogromnim grudima. Gotovo dva minuta mi je lizala kurac. Zajedno smo se tuširali i ljubili. Legli smo ali, nismo odmah zaspali, ležala je na meni i tiho pevušila. Pitam se kako je Goran, šta god u ovom momentu uradim neće imati puno smisla. Zamišljam čujem šaputanje:

- Bila je u pravu, ruke, nokti, stopala su ti fetiš.

- Koji je tvoj fetiš?

Poljubi me u čelo i reče: 

- Tvoj kurac.

Zaspao sam. Osvanulo je tužno i kišovito jutro. Idem kući, čekaju me nove obaveze i posao. Na stanici je bilo teško, mislio sam da joj ostavim ključ od stana, međutim ona je rekla da mora srediti svoju situaciju kod kuće, a kad se naredni put vidimo možda našu vezu podignemo na viši nivo pa će i ključ doći na red. Nasmejala mi se, oči su joj pune suza.

- Javljaj mi se.

- Znaš da hoću.

U autobusu sam, mašem, ruka joj je u vazduhu, suza na licu, njen autobus je blizu polaska, krenula je prema peronu.

- Lepu devojku imaš sine - reče starija gospođa.

- Imam i ne znam šta imam - rekoh i sedoh dalje…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti