6°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

JEDVA SAM ČEKAO DA UĐEM! Otvorila se kao cvet!

Zadnjih par godina sam u ozbiljnoj vezi.

Naravno, u početku je sve prštalo od strasti, ali vremenom je sve upalo u neku kolotečinu – viđanja, seks, izlasci… Da se razumemo, volim ja nju i ne bih mogao da zamislim život bez nje, ali takođe volim i da opalim nešto sa strane. Ne uvek, ali…Kada se slože kockice.

Zašto da ne provedem mog pitona kroz nove livade, greota ne upoznati nova prostranstva. To veče kao i svako drugo, izlazak, isti ljudi, ista atmosfera, sve isto, monotono. Posle 5-6 piva, zamolio sam nekoliko drugova da promenimo lokal. I promenili smo ga. Otišli smo u jednu… pa, birtija je lep naziv za to mesto.

Smestili smo se za šank i počeli da pijemo. U jednom trenutku, neko me je kucnuo po ramenu.

Bila je to Tea, moja bivša koleginica sa fakulteta. Bila je poprilično pijana. Vikala je da joj je loše i da želi napolje. Klatila se, bila je nestabilna, baš baš pijana. Prihvatio sam je i izašli smo.

Napolju je bilo jako hladno i ja sam joj rekao da ću je odvesti u toalet, a ona nek povraća ili šta god već želi.

Ušli smo zajedno u ženski wc, gde je ona sela na dasku i počela da plače.

Neko je lupao na vratima, pa smo izašli i prešli u muški toalet.

Tamo sam je pitao šta joj je, ona je rekla da joj je dosta svih i svega… Krenula je da drami, da prosipa “bisere mudrosti”, tu, u muškom WC-u.

Iskreno, počela je već da me smara… I tako, odlučio sam da je ućutkam na najbolji mogući način. Poljubio sam je. Počeli smo da se ljubimo, a ja sam joj zavukao ruku u gaćice ispod minića. Imala je lepo i uredno obrijanu pickicu, male sise, i poveliko dupe.

Rekla mi je da sam bezobrazan i da nije lepo to što zelim da je iskoristim kada je pijana i kada znam da me neće odbiti. Umesto odgovora, otkopčao sam pantalone i njenu ruku stavio na moj ukrućeni kurac. Tu je ućutala i počela da se ljubi strasno sa mnom.

Rekao sam joj da digne nogu na wc solju i da nacentrira moj kurac na ulaz u svoju pičkicu.

Naguzila mi se i digla nogu, ali pošto je bila poprilicno pijana, jelte, nikako joj nije išlo da namesti kurac na ulaz u svoju pičkicu.

Polako, nekako sam ušao u nju, tek je počela da vlaži.

Ušao sam par puta polako, a onda uhvatio ritam, držao sam je za sise, i žestoko je nabijao. Njena pica se pred naletima mog razjarenog kurca otvarala kao cvet. Vlažila je sve više i više i od prigušenog stenjanja, počela je da biva sve glasnija i glasnija.

Nabijao sam je tako mozda još 3-4 minuta, okrenuo je i rekao joj da sedne na wc šolju i da otvori usta.

Par puta sam ga prodrkao i gurnuo joj ga u usta. Ona je pocela da gura glavu napred nazad.

Iz mog prikana je potekla lavina sperme i zalila joj grlo. Onako pijana, sa razmazanim karminom od pušenja, krenula je da me poljubi. Nežno sam je zagrlio i poljubio u obraz. Ne valja sebi dopuštati neke stvari. Mislim, poljubac… Stvarno joj je alkohol udario u glavu.

Zahvalio sam joj se i rekao joj da se obuče.

Kada je navukla najlonke, otvorio sam vrata i izašao napolje.

Kasnije sam primetio da se ljubi sa nekim deckom.

Nasmejao sam se u sebi… Kada sam krenuo kući, ona je stajala kod ulaza. Sada već ne toliko pijana, sa blagim smeškom u uglu usana. Namignula mi je, a ja sam joj uzvratio. Treba negovati prijateljske odnose… Ko zna… Možda joj zatrebam još koji put…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar