15°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

MOJ MLADI STANAR JE IMAO NEVEROVATNU BATINU: Volela sam da gledam kako majstorski radi "one stvari"

Kiša je padala kao luda, žurila sam kući sa autobuske stanice. Opšta gužva, nervoza na petak poslepodne.

Onako nakvašena ili bolje reći mokra od kiše odjurila sam u kupatilo. Nisam stigla ni vrata da zaključam krenula sam  pod tuš. Posle tuširanja sam  obukla neke suve krpe na sebe i krenula da nešto napravim za večeru. Umorna sam zaspala, ali u neko doba noći začula sam nešto što me je  probudilo iz sna. Ustala sam se da vidim, prigušena svetlost koja je dolazila iza skoro zatvorenih vrata sobe.Vukla me znatiželjajer su se ču7li uzdasi. Provirila sam polako, ugledala sam scenu koju nikada neću zaboraviti .Dvoje mladih se jebavalo, poza odozdo.

Mlada devojka stenjala i primala kurac u sebe, ne znam zašto ali ostala sam da gledam. Jebavao ju je sve snažnije i u jednom trenutku zanesen ugledao me je kako gledam. Nije prestajao, nastavio je da nju jebe, a mene da gleda. Ne znam zašto ali i ja sam njega gledala. Usporio je i polako je gurao svoj kurac u nju. Osećala sam da odugovlači zato što ja gledam. Srce mi je jako lupalo, počela sam da vlažim, te sam u jednom trenutku poželela da i mene onako jako pojebe. Ali to je ludost, brzo sam došla sebi i otišla u svoju sobu. Za nekoliko trenutaka, uz vrisak zadovoljstva sve je utihnulo. Dodirnula sam svoju pičku, bila je jako mokra i ljigava. Počela sam da ju mazim i stavljam prst u nju, taj ritam me totalno uzbudio i ubrzo sam svršila. Zaspala sam umorna, i sa pomalo grižom savesti šta sam videla.

Ujutro sam se probudila sa dozom srama. Ustala sam  se i krenula u kupatilo, a kasnije, onako sa stidljivim isčekivanjem otišla da skuvam kafu. Poslepodne, kad se probudio, očekivala sam da će biti nekih malih svađa, ali ništa se nije dogodilo, niko ništa nije ni pomenuo što mi je jako odgovaralo. Iako imam 42-e godine i ako je to moja kuća nije bilo lepo gledati mlade 18-godišnjake kako prave svoje prve seksualne korake. U subotu sam  izašla sam sa svojim prijateljem. Obukla sam se izazovnije onako kako mi i ne dolikuje,  ali još izgledam dobro. Primećivala sam da me mlađi muškarci naprosto gutaju pogledom.  Moja čvrsta guza i veće sise upadale su odmah u oči koji se odlično vidi iz dubokog dekoltea. 

Kasno me je dovezao kući, povela sam ga unutra da se pojebemo. Baš sam poželela dobar seks, a pomalo i u nadi da će i nas neko gledati. Skinuli smo se brzo, odmah sam uzela njegov kurac u ruku i polako ga drkala, kad se digao do maksimuma stavila sam ga u usta i počela da ga sisam.  

Topio se među mojim debelim usnama.Tako sam ga strasno sisala, da mi je pička bila sva mokra. U njoj je sve pulsiralo. Legla sam na leđa, a on je počeo da mi ljubi i liže pičku i guzu.

-Kako lepo mirišiš rekao je i nastavio da mi lize obe genitalije. Stenjala sam jako, daj mi ga unutra, odmah ga je stavio.Nije bio velik, ali dovoljan da me umiri.

Znao je da jebe, imao je iskustva. Jebavao me onako kako baš ja volim ali sve me nekako i nešto skakljalo iznutra, te sam više puta pogledala prema odškrinutim vratima. Okrenula sam se da me jebe od straga. Ceo je ušao u mene i zastenjala sam jako. Toplim dlanovima uzeo je moje sise, milovao ih i u isto vreme ispunjavao moje požude. Sve je izgledalo super osim onog iščekivanja u meni.

-Još, još, tako me jebi- zavapila sam zadovoljna, čekajući radnika za treću smenu. Zanesena u jebavanju zatvorila sam oči i mešala. Pička mi je bila tako sočna. sSkovi su curili iz nje. Jebao  me savršeno, zadovoljno sam mešala, a kad sam otvorila oči ugledala sam ono što sam iščekala. Dok me je moj dečko tucao odozdo, on me gledao u oči. 

Osetila sam nešto što nikada u životu nisam.  U grudima mi je bio veliki pritisak i neka toplina, a u pički je bio vulkan koji će ekspoldirati svaki čas. Pritvorio je malo vrata i nastavio da gleda, a ja sam se na granici eksplozije tako jako nabijala na kurac.

Počelo je da kulminira sve, on je špricao u mene, a ja sam  svršavala dok je onaj gledao. Svi troje smo na neki način bili zadovoljni. Pogledala sam na vrata, nije ga više bilo. Posle nekoliko sati moj prijatelj je otišao, a ja sam onako zadovoljna posle dobrog seksa ležala i gledala neki program na tv. Bilo je oko 4 ujutro,  nedelja. Ustala sam se da donesem nesto za piže jer sam bila žedna posle vina i seksa.  Samo u providnoj spavačici, bez gaćica,  jer sam se nadala da on spava. Pošla sam u kuhinju, prolazeži kraj njegovih vrata, sa onom istom, znatiželjom. znatielja ali da Ušla sam u sobu. Spavao je na leđima pokriven do pola. Polako sam prošla kraj njega i zatvorila tiho prozor. Kad sam se vraćala, i dalje je spavao. Bio je otkriven i go. Kurac mu je bio uzdignut i jako velik. Začuđeno sam ga gledala. Uzela sam čarsaf da ga pokrijem. Polako sam ga navlačila do onog dela,  ali taj prizor i tako veliki kurac nikada nisam videla. Kad je jebao onu malu bio je više u njoj pa ga nisam videla celoga.  Ali sada... Osetila sam da diše malo drugačije, malo kao dublje. Ne znam zašto,  ali uzela sam kurac u ruku i odmah ga stavila u usta i počela sam da ga sisam tako polako i nežno, žmurio je i stenjao lagano. Osetila sam kako mi rukom nežno miluje bedro i ide sve dublje prema mojoj pički koja je već spremna i mokra čekala dalji ishod događaja. Nastavila sam da ga sisam i dalje. Milovao mi je mokru pičku, a ja sam i dalje sisala taj tvrdi mladi kurac.

Podigla sam se i skinula spavačicu. I dalje je žmurio. Polako sam sela na taj opasan stroj koji je popunjavao sve u meni. Zastenjala sam jako kad je ušao celi. Polako sam se nabijala, uh kako je to bilo super. Otvorio je oči, iz usta mu je izlazio krik zadovoljstava. Skakala sam po najvećem kurcu ikada.  Nisam ni sanjala da tako mlad momak može imati tako veliki kurac. Stani malo zamolio me ,te iz ladice izvadio kurton.  Legao je među moje noge i stavio ga unutra celog. Zaplovili smo u bludne radnje. Jebali smo se i  niko nas nije gledao. Najžešće je bilo otpozadi. Kad je uvalio tu kurčinu u mene sva sam se stresla. 

Nastavio je da me jebe. Ubzo je zastenjao i jako ga nabijao. Svršio je taj mladi pastuv,ali nije stajao.  Nastavio je da me jebe, malo se spustio u mene ali sam lagano zamešala i  brzo se dizao. Mali je jebao tako nežno i lepo,  a ja sam primala taj kurac, stenjala i uživala uz jači prodor kurca u mene .Vrisnula sam koji put što ga je činilo jos zanosnijim.Svršila sam baš lepo. Dok sam svršavala on me je i dalje jebao. Zastao je na trenutak. Nikada nisam polizao pičku koja je svršila. Rekao je, i počeo da mi liže pičku. Taj osećaj je bio vrhunac bludne radnje. Ponovo ga zavukao u mene. Neumoran je bio. Stvarno me je  rasturio. Pre nekoliko sati izjebao me je prijatelj,  a sada me rastura ovaj kurati mladić. Umoran je legao na leđa,  a ja sam ponovo sela i natakla se na taj kurac. Jebala  sam se onako kako sam htela, sporije pa brže. Nabijala sam se jako želeći da svrši, da bude zadovoljan. Zastenjao je jako. Punio je kurton spermom. Sve je gorelo  u mojoj pički. Legli smo umorni. Za nekoliko trenutaka izašla sam iz sobe i zatvorila vrata. n

Niko više nije virio. Sve se dogodilo tako brzo i svi učesnici ove prič su bili zadovoljni.

Za nas dvoje još uvek traju bludne radnje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar