9°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

BILA SAM NJEGOVA ROĐENDANSKA TORTA: Napalila me je sama pomisao na ono što me je čekalo!

Kada je moj ljubavnik- švaler kako sam ga najčešće nazivala, kad o njemu pričam ili jebač kako smo konstatovali da je najadekvatniji naziv njegove uloge u mom životu trebao da dođe nakon  rođendana, bacila sam se u razmišljanje, kako i čime da ga obradujem. Sitnicom, nečim zanimljivim, a opet jednostavnim… Klasični pokloni su u takvoj prilici neprikladni. Želela sam ipak nešto malo drugačije da mu priredim. 

Od kad se viđamo, često smo imali neku našu malu igru. Smišljali smo scenarije za početak susreta i objašnjavali kako bi želeli da to izgleda. U stvari smo imali „problem“. Uvek i svakako nam je bilo lepo. Provodili smo te naše zajedničke sate ne izlazeći iz kreveta, udovoljavajući jedno drugom, tako da je seks uvek bio fantastičan i nikad nam nije bilo dosadno. 

Dan pre nego što će doći, kada smo se dogovarali oko susreta, pomogao mi je oko poklona. Sam je poželeo da me pojebe bez uvoda, čim uđemo u predsoblje, pre nego što se dočepamo kreveta. Nisam imala ništa protiv, ali smo ipak izmenili scenario i došli do toga da ga ne sačekam na stanici kao inače, već da dođe sam, a ja da ga sačekam potpuno gola i spremna za jebačinu. U želji da mu potpuno udovoljim, tražila sam što više detalja- njegovih zamisli i želja, od toga gde da se nalazim u kom položaju,  do toga kako da se okrenem… „Potpuno gola, nagužena, okrenuta guzom prema vratima“. Trebalo je da uđe i bez reči i bilo kakvog uvoda samo ubaci kurac i zavuče mi ga…

-Krenuo. Spremi se! Jedva čekam da te jebem!-bila je poruka koju sam dobila nakon što je ušao u bus. Stigla sam sa posla malo ranije, poprilično napaljena i nestrpljiva, možda pola sata pre nego što je on trebalo da stigne. Istuširala sam se polako i pažljivo, trudeći se da potrošim što više vremena, svesna da postajem sve nestrpljivija. Za nekog ko je uživao u ljubljenju, zagrljajima i svakoj vrsti dodira, bilo je čudno da želi i sa nestrpljenjem čeka seks praktično bez ikakvog prethodnog kontakta.

Iz kupatila sam u sobu došla potpuno gola i ubrzo postala svesna da sam više nego uzbuđena. Nije trebalo da dodirnem pičku kako bih znala da već vlaži. Spremna da bude poklon i nestrpljiva da oseti svoj dar.

Iako nemam naviku da idem gola po kući, prijalo mi je i sam taj osećaj golotinje stvarao je dodatno uzbuđenje. Trgao me je zvuk poruke.

-Stižem! Za par minuta sam u tebi! Spremna?-Stresla sam se od jeze i novog naleta uzbuđenja.  Pokušala sam da nađem najbolju pozu,  najbolji položaj… Da kleknem na ivicu kreveta isturene guze? Da stavim jastuk ispod stomaka i ostanem u klečećem položaju? Ili da se držim klasične „dogi“ poze? Okretala sam se, vrtela, meškoljila,probala. I osećala neverovatno uzbuđenje.  Želju koja je postajala sve neizdržljivija. Konačno se čuo zvuk automobila koji se zaustavlja. Malo kasnije, iako je delovalo kao večnost, čulo se zatvaranje vrata automobila i njegovo udaljavanje. Presavila sam se preko jastuka i isturila guzu prema vratima kako je želeo. Čuje se otvaranje vrata. Ključ u bravi. Isturam guzu još više da mu bude što bliže. Koraci ispod prozora. Osećam kako gorim. Ukrućene bradavice naslonjene na krevet počinju da bole. Vrata od predsoblja se otvaraju, pa zatvaraju. Čujem svoj glasan uzdah. Konačno se otvaraju vrata od sobe. Drhtim od želje.

Otkopčava kaiš, skida pantalone. Čuje se teško i glasno disanje. Spušta mi ruke na guzu i jednim potezom se nabija u vrelu, pomahnitalu pičku. Nabija se svom snagom. Bez reči. Guram guzu prema njemu, pička mi halapljivo grabi i guta njegov kurac.  Jebe me snažno, bez milosti… Uživam konačno u naletima njegovog kurca i želim još i još…

Pljesne me po guzi blago. Zatim se ohrabruje i dok mi nabija kurac pljeska me sve snažnije. Prijaju mi ti udarci strasti koji raspaljuju dalje. Ne mogu da izdržim dugo. Svršavam prva… On nastavlja da me navlači i nabija se. Osećam kako me bukvalno rastura od kurca i prija mi. Svršava obilno mi puneći pičku i leže preko mene.

Par trenutaka smo mirni tako slepljeni… počinjemo da se ljubimo:

-Ćao!- kažem, nakon što su nam se usne razdvojile.

-Srećan ti rođendan- šapućem između poljubaca. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar