23°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

GLEDALA SAM KAKO MI DEČKO CEPA KOZMETIČARKU: Morala sam da se trljam, tako ju je dobro odradio da su njeni sokovi bili na sve strane

Bivši dečko mi je predlagao da probamo trojku na šta sam ja odmah rekla da ne bih volela da probam, ali možda sam naperavila grešku života, jer me je to koštalo moje veze... ili možda još nije, videćemo. 

Išla sam standardno kod moje kozmetičarke. Kozmetičarka Sanja bila je nakvarcana crnka, a sise je imala ogromne. Uvek mi se žalila kako je leđa bole od tolikih sisa i da su joj problem. 

U ponedeljak sam zakazala brazilku kod Sanje. Došla sam nešto ranije i sela da popijemo kafu i malo popričamo pre nego što prionemo na posao. Požalila sam joj se kako nisam dugo već imala seks sa dečkom a da sam u plodnim danima i da mi je baš frka. 

PROČITAJTE JOŠ:  IZNENADA KOD KOMŠINICE: Moji prsti su već obrađivali njenu vrelu mačkicu dok je strastveno uzdisala...

Baš taj dan po mene je došao moj dečko. Čekao me je u kolima bukvalno sat vremena, pošto sam posle brazilke sva pocrvenela i onda je Sanja pokušavala da smiri to crvenilo. Rekla sam joj da samo izađe i kaže mom dečku da me još malo sačeka. Međutim, kako je Sanja izašla, nije je bilo duuugo vremena. Napokon se moje crvenilo smirilo i izašla sam do kola. Kad ono, Sanja je zajedno sa mojim dragim sedela unutra i čekala me. Miloš mi je rekao: ljubavi, sećaš se šta smo pričali, udji u kola imam jedno iznenađenje za tebe. 

Poludela sam, zar hoće da se jebem sa njim i Sanjom kozmetičarkom? Nema šanse. Stigli smo u naš stan i ja sam tamo napravila totalni haos. Pobacala sve živo po mom dečku i rekla mu: da li je moguće da sam napokon sredila svoju malu macanu za tebe, da bude glatka i nežna da možeš da je balaviš i trljaš kako hoćeš, a ti hoćeš da mi utrapiš i trojku. Vidno iznervirana izašla sam iz stana. Međutim, kako smo dečko i ja živeli zajedno, vratila sam se nakon nekih pola sata šetnje imala sam i šta da vidim.

U hodniku su bila odškrinuta vrata, a moj Miloš je Sanji lagano već skidao suknju. Onako dugme po dugme, dodirivajući njene jače noge svojim mekim prstima. Gledali su se u oči.

Morala sam ovo da gledam. Nisu znali da sam tu.

Prokomentarisao je: Sanja, imaš tako jaku guzu dođe mi da je šljepnem od kako sam je prvi put video. 

- Pa slobodno, žao mi je što tvoja devojka neće sa nama da se igra, ali onda možemo i sami zar ne.

- Igramo? Nećemo da se igramo. Ja ću tebi da pokažem šta je jedna ozbiljna jebačina tako da tri dana nećeš moći da sediš u svom salonu. A kada te budem izjebao žestoko, onda ćeš sve da ispričaš mojoj devojci i da je nagovoriš na trojku, rekao je Miloš.

- Ne umeš ti da jebeš tako dobro koliko ja umem da mešam ko blesava. Taj tvoj kurac završiće u meni dok si rekao seks! rekla je Sanja.

Posmatrala sam celu situaciju. Svojom šakom ju je pljesnuo po masnoj velikoj guzici i od tog pljeska Sanja je vrisnula iz sveg gasa. Kada je skinula gaćice spremna da joj kita mog dečka uđe duboko, na njenim gaćicama već su se videli tragove njene vlažnosti. 

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVAO SAM U POKRETIMA KOJE JE PRAVILA: Lagano sam joj ubacivao svoju alatku otpozadi!

Natrćila se na stakleni sto, na koji je padala sunčeva svetlost sa prozora. Naguzila se toliko da joj je i pičkica virila ispod guzice. Prišao joj je Miloš, spustio gaće do pola a ona njegova lepa dlakava guza je samo išla napred nazad. Jebao je moju kozmetičarku tako sočno da sam je jako napalila. 

Spustio se od nazad i glatku pičkicu joj olizao svojim jezikom. Srkao je njene tečnosti iz pičkice, a svoje bale brisao o njenu butinu. 

Naglo ju je okrenuo i sada su se gledali u oči. One njene ogromne sise išle su gore dole koliko ju je brzo jebao. Posle toga, uzeo je u ruke svoj hrapavi kurac i stavio među njene ogromne grudi. Ona je svojim dugim crvenim noktima zgrabila svoje dude i drkala njegov kurac . Scena je bila nestvarna. Nikada uživo nisam videla kako izgleda seks sa strane. Stavila sam ruku u gaćice i počela da mazim moju glatku macu dok sam gledala u kurac mog dečka.

Miloš je bio pri kraju. Vrištao je aaahhh aaaah, dok je Sanja počela da guta ustima njegov glavić. Spustila se bukvalno skoro ispod stola i stavila ogromnu alatku mog dragog u svoja usta. Sisala je njegov glavić dok on nije potpuno odlepio. Vrištao je čupajući je za kosu. 

Podigla se da mu ga izdrka do kraja, a on je prstima tako brzo trljao njenu pičku da su oboje svršili u isto vreme. 

Ja sam svoje trljanje ubrzala i svršila odmah nakon njih, što su oni i čuli. Ne znam da li su me videli da sam ih sve vreme gledala, ali su primetili da sam ovu seksualnu fantaziju doživela zajedno sa njima. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar