5°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

OBE SAM IH ZADOVOLJIO: Oblizale su ga kao sladoled

Golden Rose ad

živim u Bernu, Švajcarska, imam 28-m godina, bavim se prodajom novih i polovnih automobila. OboŽavam seks u troje tj sa dve žene ponekad me to skupo košta ali ćeif je ćeif. Te subote sam kao i prosli put za novac uzeo dve žene, nisu bile baš nešto lepe čak ova druga je bila i ružna ali se tako dobro jebala da ću ju opet uzeti u obzir. Došli smo kod mene u stan, malo upoznavanje imale su umetnička imena verovatno. O tome ću malo kasnije.

Ova malo mlađa je imala silikone a starija ružnije ne, imala je prirodne sise i poveću guzu. Kasnije sam je malo duže jebao baš u guzu, žena se stvarno maksimalno jebala i zaslužila je svaki franak koji sam joj dao. Ova mlađa ona je sisala kurac kao da je sudnji dan. Onako balavog kad sam ga izvukao iz guze starije trebe ova mlađa sa silikonima lizala ga je kao sladoled i ona je zaslužilla svaki franak koji sam joj dao.

PROČITAJTE JOŠ:  Vrištala sam i stenjala , osetila sam da je na vrhu, samo me je okrenuo i opkoračio...

Osetio se taj njihov akcent jezika, pa sam ih pitao odakle su, rekle su mi obe. Jedna živi tu u Švici a druga dolazi povremeno da zaradi koji dinar. Onda sam prešao na ovu mlađu sa silikonima, ona je sela na mene i počela da se jebe, znala je svoj posao. Posle malo sam i nju jebao u guzu, tako je bila tesna, rekla mi je da ga retko prima u guzu ali eto primila je i moj.

Želeo sam da ih obe jebem pa su klekle na krevet a ja sam malo jednu pa onda malo drugu guzio neko vreme ali sam vodio računa da nesvršim jer kad sam bio blizu uvek bi stajao. Ova starija je bila jako iskusna, kako je samo znala da puši kurac, liže jaja i čak mi je polizala šupak, bio sam jako zadovoljan njenom uslugom. Tražio sam i od ove mlađe da mi liže jaja i šupak, malo se protivila ali i ona mi je polizala šupak. Ipak sam kasnije odlučio da svršim u šupak ovoj starijoj i ružnijoj koja je imala perfekt guzu, a ova mlađa sa silikonima, njoj sam ga dao u usta kad sam ga izvadio iz šupka ove starije, ona mi ga je posisala za kraj.

PROČITAJTE JOŠ:  DUGO SAM ŽELEO DA JE IMAM: Strastveno se mazila po telu dok se uvijala, a onda je dopuazala do mene...

Posle smo malo razgovarali, imena su koristile obe umetnička to nisu bila prava imena od njih dve. Starija se predstavljala kao Dana a mlađa je imala nadimak Plavka. Izgledala je kao Poljakinja ali nije bila već je nase gore list. Verovatno ću ih opet pozvati jer su bile super, obe sam ih jebao u sve tri rupe i jako su to dobro radile.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad