5°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

MOJA SE*SI DOKTORKA: Nabijao sam joj sve dublje i dublje dok je stenjala u ekstazi

Golden Rose ad

Imam 41 godinu i prije dvije godine sam se razveo. Supruga je, naravno, dobila klince, usprkos tome što ju je njena rođena majka uhvatila raširenih nogu i sa mladim susedom između njih. Normalno, kad je to trebalo potvrditi na sudu u brakorazvodnoj parnici, moja predraga tašta je to povukla i sad moja bivša sa svojim mladim jebačem živi kod svoje mame i sa klincima.

I tako ja sad vikendima vidim svoje dve srećice, a brinem se uglavnom o svojim starcima. Jedan dan sam vozio ćaleta kod doktora, pardon, doktorice, te sam upoznao i Mariju. Ona je bila porodični lekar mojih starci, a bila je prezgodna. Imala je dugu valovitu kosu boje meda, sivozelene oči, te sexy telo, sa malo povećom guzom. Bila je stvarno zgodna, ali mi je svejedno rekla da pričekam napolju, i ako bih  ja najradije ostao unutra. Nakon petnesatak minuta je izašao stari, a ona me pozvala unutra.

PROČITAJTE JOŠ: OBE SAM IH ZADOVOLJIO: Oblizale su ga kao sladoled

- Sedite Nikola.. -rekla je ugodnim glasom, a kad sam seo nastavila je - Ovako.. trebalo bi da malo pripaziš na oca, pošto sam primetila da je počeo da zaboravlja, pa da ne zaboravi da popije lekove..

- Nema problema, samo što ja sam prepodne na poslu, pa neću moći pripaziti na njega. -rekao sam mirno.

- Aha.. pa dobro, možeš mu dati lekove pre nego ideš na posao, pa opet uveče.. -nekako je prešla na ti, pa sam i ja nastavio u tom tonu.

- To mi je u redu, a šta da tebe nazovem kad nešto zatreba? -malo se lecnula kad je shvatila da sam joj se obratio sa 'ti', ali nije ništa rekla, već mi je napisala svoj broj , te upisala moj broj u karton kao kontakt u slučaju nečega.

Zatim sam otišao sa ćaletom i narednih nekoliko dana je bilo sve OK. Nakon par dana, negde oko 17 sati dobio sam poziv na mob, a kako sam vidio bila je to Marija. Javio sam se i nakon par minuta ugodnog razgovora pozavala me je na piće.  Malo me iznenadilo to, ali sam prihvatio. I u subotu sam  došao u kafić.  Čekao sam skoro pola sata kad se pojavila. Oko nje se širio miomirisni oblak sveže oprane kose, nekog parfema s mošusom i čiste energije. Lepršava suknja je naglašavala njenu figuru i dosta muških je pogledalo za njom dok je sa širokim osmehom prilazila mom stolu. Odmah sam u ordinaciji procenio da je mlađa od mene desetak godina, a to se ispostavilo kao tačno kasnije. Razgovarali smo dugo preskakavši sa teme na temu, a video sam da je upoznata i sa mojim razvodom, zahvaljujući mojoj mami. Nekoliko puta su nam se ruke slučajno dotakle, a i noge ispod stola su par puta bile jedna uz drugu. Nakon dobra tri sata je rekla da idemo na drugo mesto. Pristao sam i platio račun. Ona se nasmešila i rekla:

PROČITAJTE JOŠ:  Vrištala sam i stenjala , osetila sam da je na vrhu, samo me je okrenuo i opkoračio...

- Samo ti vozi za mnom.. -zatim je sela u auto i krenuo sam za njom.

Ubrzo smo stigli do jedne zgrade i parkirali na polupraznom parkiralištu. Ušla je u jedan ulaz i shvatio sam da idemo do nje. Iako sam već to i pretpostavljao. Bila je skroz gore na petom spratu koji je imao i svojevrsnu terasu ili nekakav prošireni balkon. U stanu je odmah donela flašu viskija i  kole, te dve čaše i rekla da natočim, a ona se izgubila u pravcu sobe i kupatila. 

Vratila se nakon desetak minuta u širokoj majici dugih rukava i nekim isto tako širokim pantalonama. Zavalila se kraj mene na trosed i nazdravili smo si i polako pijuckali. Nakon pola sata razgovora smo se pogledali i završili u zagrljaju i počeli da se ljubimo. Ruke su lutale i istraživale naša tela, a onda sam zavukao ruku ispod njene majice i sad sam joj milovao jednu sisu koja nije bila sputana grudnjakom. Prigušeno je uzdahnula kad sam joj protrljao bradavicu i malo ju stisnuo prstima. Njena ruka je tražila moj kurac u mom krilu, pa sam malo raširio noge i sad ga je trljala preko pantalona. Podigao sam joj majicu preko glave i sagnuo se kako bi joj mogao ljubiti sise.

Stenjala je i prigušeno uzdisala, a ja sam ju polako naslonio na naslon troseda i stavio joj ruku među noge, te joj sad trljao picu preko pantalona. Shvatio sam da ispod njih nema gaćica, te je moj ionako tvrd kurac hteo da pocepa pantalone. Povukao sam ruku gore i uvukao ju u njene pantalone, te došao do njene mokre pice i ušao prstima u nju. Zastenjala je i uzdahnula, te mi počela mrsiti kosu. Ja sam se pomaknuo i povukao joj pantalone niz noge i skinuo ih, te joj primio koljena i raširio joj noge. Pred mojim očima se ukazala njena roza, obrijana i mokra pica. Polako sam se spustio glavom do nje i počeo je polako lizati. Sve jače i brže sam ju lizao, a onda joj uz jezik zabio i dva prsta u picu, a kad sam joj zagrizao klit vrisnula je i počela je svršavati. Trzala se i nekontrolirano grčila nogama, a niz njenu guzu i moju bradu su se cedili njeni sokovi.

PROČITAJTE JOŠ:  DUGO SAM ŽELEO DA JE IMAM: Strastveno se mazila po telu dok se uvijala, a onda je dopuazala do mene...

Napokon sam se odvojio od njene pice i počeo se i sam skidati, dok me ona promatrala sa zanimanjem. Ubrzo sam ostao go sa napetim kurcem, protegnutim u svih svojih 19 centimetara. Nagnula se napred i poljubila mi vrh glavića, a onda bez da ga je uzela u ruke nabila se ustima na njega. Gutala ga je celog i kad bi povukla glavu natrag ostao bi trag njene sline na njemu. Lizala je glavić i opet ga gutala, a onda se odmakla i tiho rekla zavalivši se na trosed:

- Ne mogu više.. stavi mi ga..

Kleknuo sam između njenih raširenih nogu i polako ugurao kurac u njenu picu. Bila je jako uska, pa mi je trebalo nešto vremena da uđem ceo u nju. Kad se navikla na širinu kurca počeo sam ju jebati i to odmah žestoko, zabijajući joj ga do jaja.  Stenjala je o grebala me po leđima, a ja sam ga samo zabijao. Nisam osećao nikakvu bol od njenih noktiju na svojim leđima, samo sam ju jebao. Stenjala je sve glasnije dok su joj noge bile skvrčene uz mene i dok nije počela svršavati zabivši mi nokte u vrat i ramena, a nekako sam se istovremeno i ja počeo prazniti u nju, a tek sam onda postao svestan da nisam trebao. Počeo sam se ispričavati, ali se ona samo nasmešila i rekla da ne trebam, jer je popila pilule. Nakon toga sam se malo opustio.

Zatim je predložila da odemo u sobu. Otišli smo i ubrzo sam ju jebao s guza dok je ona klečala na krevetu. Pljeskala je njena poveća guza po mojim butinama i donjem delu trbuha, a kurac je ulazio do kraja u nju. Stenjala je dok sam ju jebao tako dobrih desetak minuta, a onda je predložila promenu poze. Nisam imao ništa protiv, jer sam sad bio na leđima, a ona se nabijala na moj kurac. Nastavili smo još nekih desetak minuta da bi nakon toga svršili skoro u trenu istovremeno, pa sam joj opet napunio picu.

PROČITAJTE JOŠ:  ODVALIO SAM JE KAO NIKAD PRE! Menjali smo poze kao u transu! Molila me je da ne prestajem!

Malo smo odmarali, a ona je predložila da ostanem preko noći, tokom koje sam je još par puta napunio spermom. Drugo jutro me probudila doručkom i nakon toga vrelom kupkom u iznenađujuće prostranoj kadi, za troje, a ne dvoje. Naravno i dobrim seksom, a onda sam morao kući.

Od tada smo se nalazili skoro svaki vikend, da bi već nakon par meseci preselio k njoj, normalno, nisam zaboravio na starce. Ali sad sam imao novi podsticaj za dalje u Mariji i bilo mi je drago zbog toga.. pogotovo što ćemo uskoro postati roditelji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad