15°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

POMERIO MI JE TANGE U STRANU I ZAVUKAO PRSTE MEĐU MOJE NOGE: Dala sam pun gas jer sam znala šta će biti kod kuće!

Bila je to jedno sasvim lepo veče.  Bio je na poslovnom putu i zamolio me je da dođem po njega na aerodrom.  Čim sam ga ugledala potrčala sam mu u zagrljaj.

Toliko mi je falio da sam ga strasno poljubila i  gurnula mu jezičinu da sam se sva napalila.

Seli smo u auto i krenuli kući.  Dok sam žustro mienjala brzine osetila sam lagane dodire po nozi. Njegove dodire koji su mi prijali i to ubrzo su mi jako počeli prijati kad mi je lagano zadigao usku crnu suknju koja je ocrtavala moje jebozovno  telo.

PROČITAJTE JOŠ:Obeleži me da budem samo tvoja – grcala je! I EVO ČEKA ME SVAKU NOĆ U HALTERIMA!

Ojetila sam kako mi lagano sklanja tangice u stranu, počela sam da  nenormalno vlažim. 

Tako je znalački počeo da trlja moju pičkicu dok sam ja sve više pritiskala gas.  Otkopčao mi je košulju i uvukao svoju ruku u moj brus i na  sam dodir bradavice su mi nabrekle. Počeo je da me žustro zadovoljava i naravno nije mi dao da svršim, nije mi dozvolio da dođem do orgazma.

Brzo smo stigli kući.  Ušli smo u stan i već na vratima smo počeli da se skidamo, opako se ljubeći. 

PROČITAJTE JOŠ: RASTURAO SAM MAČKICU RIBI SA INSTAGRAMA Gledao sam kako joj sperma curi niz butine...Bila je moja mokra, napaljena

Digao me je  i stavio na sto, stiskao mi je grudi i lagano došao do moje obrijane ribice i polako počeo da je liže iako sam osetila da sam već pri kraju. 

Makla sam ga sa svoje pičkice  i otkopčala njegove pantalone i njegov nabrekli kurac našao se u mojim rukama. 

Počela sam da ga milujem po jajima i dahtala sam po njegovoj kurčini.  Počela sam da ga pušim. Lickala sam ga jezikom po glaviću jer sam znala da ga to izluđuje.  Ubrzo je  počeo da se znoji te sam shvatila da je pri kraju. Ostavila sam ga kao i on mene u želji da što prie umoči u moju vlažnu ribicu. Došli smo do pozicije 69 i oboje smo uživali zadovoljavajući jedan drugog. tresli smo se od svrašavanja.  

PROČITAJTE JOŠ: IMALA JE ZATEGNUTU POZADINU:Vrištala je i zabijala mi nokte u leđa, dok sam joj stavljao svoju alatku!

Dignuo me je sa stola i polegnuo potrbuške i napokon uvalio tu svoju ogromnu kurčinu. Jedva sam dočekala, uhvatio me za grudi i počeo da me  jebe.

Derala sam se: Jače, jače!! Naravno on je tako i radio. -Jebi me, Jebi me! Znaš onako kako ja najviše volim.

Okrenuo me prema sebi i pogledao.

Stajala sam ispred njega raširenih nogu i čekala da me napuni. Uvalio ga je i jebao me. Sa  zadovoljstvom sam se drala i napokon kad sam shvatila da će svršiti čvrsto sam ga primila za sebe i rekla: -Napuni me, dragi.

Onako napaljujuće me pogledao i osetila sam toplinu u sebi  svršavajući zajedno sa njim. 

PROČITAJTE JOŠ: Lagano ga je ljubila, trljala usnama, nekako stidljivo lizala....SOKOVI SU SVUDA BILI OKO NAS...

Nagovarala sam ga da me jebe u dupe, ali nije htio. To ga je bolelo. Ali ja sam navaljivala. Ubacio mi je prst, a zatim dva . 

Zatim mi je vrškom glavića počeo nabijati u dupe lagano baš onako kako ja volim i počeo me napokon jebati u dupe. Mogu reći da mu se svidelo. Digao me sa stola i bacio na zid i počeo jebati u dupe, zatim me okrenuo prema njumu i jebao me je u pičku. Rekao je da voli to mirno i vlažno mesto.

 Shvatio je da ću svršiti i počeo me lizati.

PROČITAJTE JOŠ: IMALA JE NEODOLJIVU POZADINU: Nabijao sam joj alatku sve jače u mačkicu, uživala je u tome!

I napokon svršila sam po treći put.

Moji sočni sokovi bili su po njegovom licu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar