18°C

Beograd

Photo: Printscreen/pixabay

Izvor: Happy BSC

MAZIM JE I RUKA MI KRENE DOLE NIZ NJENU SUKNJU: Osetila je snažan naboj mog mačora!

Sve je počelo i desilo se davno, pre par godina. Porodila mi se žena i ja posle radosne vesti pozovem sve na proslavu rodjenja deteta.

Već sam bio pod dejstvom alkohaola kada su počeli da pristižu gosti,cepanje cestitanje trajalo je to nekih dva sata.Slušali smo muziku i bili svi lepo raspoloženi… U jednom trenutku krenula je balada i kuma me je pozvala na ples, i ako ne volim da polesem pristao sa. Svetlo je bilo prigušeno i plesalo je još parova. U ritmu muzike smo se njihali kuma i ja, nešto mi je pričala a ja nisam ni slušao, osećao sam njen miris i toplotu. Njene Grudi i bradavice su se jedva dodirivale o mene. Ruke sam držao na njenim malo jačim kukovima, sve je to počelo da me uzbudjuje. I da se budi moj ponos.

PROČITAJTE JOŠPOMERIO MI JE TANGE U STRANU I ZAVUKAO PRSTE MEĐU MOJE NOGE: Dala sam pun gas jer sam znala šta će biti kod kuće!

Tela su nam se jedva dodirivala, ali to me je sve više palilo. Nikad do tada nisam reagovao na kumu u tom smislu bila je dobra riba, ali je nisam tako doživljavao, već kao kumu, prijateljicu moje žene,moja batina je već bila polu ukrućen. I dodirivao sam jedva kumin stoma. Bio me je blam ali me je to još više palilo. Kuma je pričala sad sam već čuo kako je divno biti otac, a moj k**c je već bio toliko tvrd da ga je već sigurno osetila na stomaku. Ponašala se kao da se ništa ne dešava. Kum njen muž već pijan samo je cugao i mislim da nas nije ni video od alkohola. Ja sam se malo jace naslonio na nju. K**c kao kamen cesao se o njen stomak. Prijalo mi je.Pesma se završila, a ona je rekla može jos jedan sentiš.Neko je pustio još jednu baladu, a ja sam se još više pribijao uz nju.

Počeo sam da osećam njene pokrete, i nogu sam mali gurnuo medju njene noge. Ipak sam pazio da ne bude napadn, bio sam n**a ona je još vise se pritisnula o mene. Muzika je prestala i ja sam se odvoji od nje i brzo ustao u kupatilo. K**c je bio toliko tvrd da sam ga odmah bacio pod česmu i ladnu vodu.Jedva se smirio i smanjio.Polako sam ispraćao goste. Kum je već pomalo dremao a kuma je rekla da ce ostati da mi pomogne da malo sredom haos, ja sam se trudio pred malo ostalih gostiju koji su odlazili da kažem da nema potreba, insistirala je i tako poslednji gost je otišao ostali smo sami kum koji već spava uveliko kuma i ja.

Bila je u haljini lepršavoj iznad kolena i kratkoj majici koja je mrvicu otkrivala go stomak. Počela je da skuplja čaše i tanjire, ja sam joj pomagao cesto smo se dodirivali u prolazu. Ja sam se par puta očešao o njenu guzu ona je osetila moje uzbudjenje. Ali i dalje kao da se nista ne dešava. Počela je da Pere sudove. Guza je bila malo izbačena gledao sam je par minuta. K**c je već bio kao kamen. Prišao sam odpozadi i stao iza nje . Bila je ispred mene gurnuo sam ruke i poceo da joj dodajemo sudove…bila je ispred mene i prali smo sudove. Ja sam već se naslonio na nju i moj k**c je bio na njenoj guzi. Tačnije na procepu. Pricala je u daljini nešto, ali je guzu malo natrćila ka meni, k**c je već debelo osećala ga je.

PROČITAJTE JOŠObeleži me da budem samo tvoja – grcala je! I EVO ČEKA ME SVAKU NOĆ U HALTERIMA!

Povisila je ton i pozvala muža ja sam se skamenio on nije reagovao cak mislim da je poveo da hrce… Sad vec osećam kako se premesti sa noge na nogu i masira mi tvrd ud koji već balavi i dalje pere sudove. Polako ruke povlacim unazad i stavljam na njene bokove, mazim je desnim rukom po Boku i lagano klizi ka dole niz suknju. Ruka je već tu negde na kraju haljine jedan prst je na goloj butini, spustam ruku Jos malo nize… cela je na goloj nozi, krećem na gore duz gole noge, sad vec ka unutrašnjosti butine, malo širi noge i rukama se oslanja o sudoperi, guza ide ka meni.Ruka mi je vec na obodu glaćica i na guzi klizi ka napred i poklapam celu njenu ribu šakom. Osećam mali drhtaje tela i vlažnost glaćica. Ja sam već toliko tvrd i uzbudjen da ludim.Tišinu remeti samo mlaz vode.

Osećam njeno ubrzano lupanje srca i želju. Jedan prst sam zavuko pod gaćice i klizi ka brazdi, lagano milimetar ulazim u nju, drhtaje tela osećam. Mazim je prstom, ona je mokra. Drugom rukom otkopcavam šlic i Vadim već tvrd balavi k**c, on je na njenoj koži guze. Diže se na prste i k**c ulazi medju njene butine… Šapucem joj na uvo kažu mi šta želiš. Ćuti.Glavićem sam na njenoj ribici i klizim po usminama. Ona ga želi, ja ga vozim gore dole, drhte joj noge. Ja sam na ivici svršavanja ali ipak čekam.

Počinje da se nabija na njega ja se pomalo izvija unazad ipak glavica je u njoj ali ga ne guram dalje. I samo u jednom trenutku ciljem, tiho j**i me ,nabodi me, molim te. Krv mi jurne u glavu ruke stavljam na kukove i nabadam se svom silinom u nju. Uzdah jecaj slast sve se desva u delicu sekunde. Osećam njenu toplinu vrelinu slast.Vadim ga do kraja i onda sasvim lagano ponovo ulazim u nju milimetar po milimetar klizim,već me sve boli k**c je napet,onda guza njena počinje da meša stežem je još mala za kukove i prodirem još delic dublje u nju i iz jaja krene erupcija nabijen sam u nju, dignut na prstima ona je celom težinom na koji k**i duboko u sebi izlazi s**a koja je pun. U trenutku grebe me noktima po ruci i trese se. Ostajem tako u njoj toploj još… K**c je tvrd ali polako gubi veličin. Vadim ga. Curi sperma niz butini.Brišem je ubrusom, zakopčavam šlic a ona nastavlja da Ppere sudove.

Pupin i gledam i dalje u njenu guzu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar