6°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Happy BSC

Ona je samo rekla jao koliki je jao hoću da me razvališ...IZVADIO SAM GA I LAGANO PREŠAO PREKO NJENE...

Golden Rose ad

Nisam od onih što imaju tipove jednostavno ili me loži ili ne. Mada moram reći da sam ozenjen i imam 3dece.Žena mi je lepa i moje je godište i nikad je nisam zapostavljao. Ne bih da pričam naj o sebi ali bog me je podario sa povećom alatkom i sve koje su sa mnom bile kazu neverovatno tvrdom. Sad ne znam koliko santimetra i koja širina znam da se obraduju kad vide.

Ovako počinje ovo iskustvo koje cu podeliti sa vama, a ako bude dobro imam još mnogo toga. Živim u omanjoj zgradi od svega 3 sprata. Sa obzirom da smo pre 3 godine uzeli stan relativno smo slabo poznavali komšiluk, sve do ove izolacije zbog korone. Preko puta našeg stana zivi komšija koji se razveo od bivše i doveo 5 god stariju ženu koja se zove Nina. Nikad nisam obraćao pažnju na nju jel je jedno 20god starija i bio sam u fazonu zdravo za zdravo.

PROČITAJTE JOŠ: ODRADIO ME JE PROFA FIZIČKOG: Dok je kružio kukovima, sve više sam se nabijala na njegovu veliku batinu

Međutim krece korona i svi ko u zatvoru pocne komšiluk jeli da se druzi, roštilji čuda do kasno u noć. I primetim ja dok smo jedno veče posteno popili muški iz zgrade da Nina malo, malo pogleda put mene sa nekim blagim osmehom. A inače njen muz je klasičan alkos od jutra do sutra sto nas narod kaže. I tako ja malo pripit obratim pažnju onako da niko ne vidi na nju.

Prvi put je vidim u nekoj dugoj haljinici kad se kao sagne po nesto vidite prelepo oblikovanu guzu na kojoj bi joj pozavidele i neke duplo mlađe od nje. Pogledam zglobove na nogama tanki i lepi nisu naduli i znate kao kod starijih zena. Taman ten crne kose odlicno zategnutog tela i malo prodornijeg pogleda. Sve u svemu privlačna matorka. I ostane sve na obostranim pogledima to veče.

PROČITAJTE JOŠ: LUDELA SAM OD NAPALJENOSTI: Lizao me je tako znalački dok su mi ruke bile vezane

I tako se zaređa par puta do te večeri kad smo ostali samo ja komšija Jovan njegova žena komšinice Nina i jos jedan komšija nebitan za ovu priču. Ninin muž je vec mortus pijan drugi komšija ide da spava a moja žena uveliko u dubokom snu. Ode i taj drugi komsija da spava ja kao krenem da pomognem komšinici da rasklonimo i kad se sagla po neke čase primetim da je obukla haljinicu neku crnu usku do kolena ali kako se sagla tako je ispala butina sa čipkom one, znaci nosi one čarapice sa čipkom odma sam se našalio.

I kao ubacimo stvari na zajedničku terasu tu vec krece konkretnije češanje uz mene i bezobrazni pogledi. Pošto se komšo Jovan ubijo morao sam mu pomoći da se popne na prvi sprat, prilikom ulaska u stan spustio sam ga na krevet i kako sam mu skinuo cipele, cuo sam ono jaČe disanje kao kad zaspete i ubrzo i hrkanje. Nina je stajala na vratima od te njihove sobe i samo je povukla kratku suknju na gore i okrenula mi to prelepo matoro dupe. U tom momentu sam se napalio al opet onaj osećaj mozda se ovaj probudi žena mi je preko puta.

PROČITAJTE JOŠ: Ona je uživala i stiskala donju usnicu dok sam joj cuclao bradavice....

Ma jedan je zivot rekoh i krenuo sam ka njoj uhvatio je za kosu povukao ka dole i počeo da je ljubim po vratu. Ušli smo u kuhinju. Izvukla je jednu stolicu ispod trpezarijskog stola i kolenom desne noge naslonila na nju dok joj je druga bila na zemlji. Prelepo dupe zategnuto sa crnim čarapama na cipku, ne znam dali me više to palilo ili što joj muž hrče na 4 metra od nas. Izvadio sam ga i polako glavićem prešao preko njene mokre vagine.

Da bih joj ga ubacio ne bas tako glatko jer je poveći. Ona je samo rekla jao koliko je jao oću da me razvalis, nakon njenih reci sam joj ga naglo zabio samo je vrisnula sa rukom u ustima koju je zagrizla i onda sam poceo da je punim, grizla se po rukama gurala svašta u usta da se ne dere. I onda sam stao osetio sam da sam jos malo gotov samo mi je rekla svrši u mene napuni me molim te. I kad sam to čuo, sekund nije prošao nabijao sam ga do kraja i napunio joj utrobu mojom spermom. Samo sam se obukao i izašao.

Nakon toga smo imali još iskustava ali drugom prilikom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Preporučeno iz iste kategorije

ZASKOČILA ME GARAVA U MREŽASTIM ČARAPAMA! Njena dlakava veverica progutala je mojih 19 santimetra!

Još uvek sam drhtala od vlastitog orgazma dok je on pumpao svoju alatku lagano u mene još nekoliko puta...

MNOGO ME JE PRIVLAČIO: Najviše sam volela kad mi ubacuje mačora otpozadi!

PRUŽILA SAM MU VRHUNSKO UŽIVANJE: Željno sam se sustila dole, dok mi je on držao vezanu kosu održavajući ritam...

STAVIO SAM GA DUBOKO U KUMU: Za sobom smo ostavili mokar krevet, noge su joj drhtale celu noć

NAJNAPALJENIJI ČAS ISTORIJE: Izvlačio sam IZBALAVLJENOG MAČORA do vrha, a onda ga ponovo DIVLJAČKI zabijao u njenu vrelu mačkicu! Stenjajući je ogovarala lekciju!

Golden Rose ad