0°C

Beograd

Photo: Printscreen/pixabay

Izvor: HappyBSC

STRASNO SMO SE GRLILI I LJUBILI: Nabijala sam se sve jače na njegovog mačora!

Zovem se Martina. 36g. sitne građe, mršava, sise skoro nemam, a guza pomalena, p**u brijem. Seks nemam tako često jer ne volim sa svakim. Veze takođe nemam, jer ranije zbog fakulteta i drugih obaveza nisam imala kada. Sada radim u muzičkoj školi.

Iako mnogi kažu da sam zanimljiva, simpa ja opet kažem da sam obična prirodna cura. Imala sam seks sa par njih koji su bili stariji od mene. P**a mi je pouska a većinom radim klasični s**s. Znam se jako napaliti kad mi natekne p**a a volim i analni seks. Mog druga poznajem već dugo i ovaj put sam rešila da se s njim p**m. Iako on nikad nije to ni pokušavao sa mnom. On je inače u kres vezi . Ja i on znamo i o seksu pričati. Nemamo tajni. Jednog letnjeg dana smo se sreli na plaži, sedili pričali itd.

PROČITAJTE JOŠDržao me za bokove i navlačio me baš silno a ja sam uživala, prepustila sam se užitku, drhtala i stenjala

Pa sam rješila da se nađemo večeras u gradu i tu noć smo se našli na obali Une. Zezali se pričali. Počela sam ga dodirivati i on mene. P**a mi je navlažila bradvice nabrekle. Na sebi sam imala samo šorc i majicu. Onda su pali strasni poljupci onda sam mu rekla da odemo u jednu kuću. To je od moje školske drugarice kuća. Ušli smo unutra i nastavili sa grljenjem ljubljenjem. Onda smo sve poskidali sa sebe a njemu već k**c bio dignut , a meni p**a natekla vlažna. Legli smo na krevet.

Rekka sam mu:
– Mmm stavi mi ga. . .

Legla sam raširila noge a on mi odmah stavio i počeo da me j**e a ja ga nogama zagrlila. Osetila sam ga vrelog tvrdog.
– Ahhhh uhhhh toooo

On je sve jače počeo da me štema. Počela sam jako stenjati i nakon par minuta počela svršavati.

Aaahhhhhghggg počela sam vrištati kako mi je lepo bilo pršti iz p**e sve. Posle sam ga zajahala mešala sve jače nabijaću se na njegov k**c koji nije celi mogao ući. Opet sam svršila sva se zgrčila a on me odozdo sve jače i jače nabijati. Tako sam i želela da me razvali podere.

PROČITAJTE JOŠNISAM VADILA RUKE IZ GAĆICA DOK ME JE ON POŽELJNO GLEDAO: Svukao mi je farmerice i zaronio glavu u moje međunožje

Onda nakon dužeg vremena on mi posle u guzu zabio i počeo zguza da me nabija u šupak sve dublje mada me znalo boleti al ne žalim ni p**u ni guzu. Samo je štemao sve jače a onda posle je i on počeo da svršava po meni. Tooooo aaaaajjjj pravi si rekla sam mu.

Nakon te silne j**e samo smo pali i legli jedno kraj drugog. Grlili se još malo ljubili. Bila sam presrećna što me i**o moj dragi drug. Posle smo otišli na obalu reke sedeli pili piće . I otad se viđamo i j**o povremeno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad