3°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

LUDO SMO SE LJUBILI: Svaki moj dodir ga je dodatno uzbuđivao!

Imam 19 godina i vec 9 meseci se zabavljam sa momkom od 23 godine. Jako dugo smo tražili savršen sex za mene i njega jer nas pale drugačije stvari. Ja volim grublji sex i volim biti daddys girl, dok on voli da sam ja grublja u odnosu.

Jedan dan smo se malo poslužili narkoticima, naravno blažim. Oboje smo bili jako napaljeni ali smo prvo igrali jedne igrice. On me palio rečima poput „dobra moja devojčica, pametna moja lepotica, kurvica moja“, ali pritom nisam smela da dodirnem svoju p**u. Tako napaljena samo sam želela da ga kaznim i da oseti moj bes.

PROČITAJTE JOŠSTRASNO SMO SE GRLILI I LJUBILI: Nabijala sam se sve jače na njegovog mačora!

Legli smo u krevet skinuli odeću i ludački se počeli ljubiti. Prethodno sam znala da ga bole jaja jer je jedva cekao da svrši bio je jako napaljen. Prvo sam mu drkala k**c i onda ga iznenadno ščepala za jaja. Stisnula sam ih toliko da ja zajecao.

Počela sam da mu pušim k**c, strasno i droljasto. Citav mi je stajao u usta, i samo sam želela da je sto dublje u mom grlu. Sjela sam na njegovu čvrstu k**u i počela da se nabijam što jače i što dublje. Zapomagao je, stenjao, to me još više stimulisalo.

Čitavo vreme sam mj govorila da volim da ga vidim kad se pati i zapomaže, uhvatila sam mu ruke iza glave i nabijala na tu ogromnu k**u.

PROČITAJTE JOŠDržao me za bokove i navlačio me baš silno a ja sam uživala, prepustila sam se užitku, drhtala i stenjala

Dojadilo mu je da samo ja njega zlostavljam i prebacio me na leđa. Inače je imao veliki problem da bude grub prema meni, ali sada sam odmah dobila 2 šamara. Nabijao mi je svoj k**c jako duboko. Govorila sam mu „razvali mi p**u ljubavi samo je tvoja“. On me nazivao kujicom, droljicom, gušio me rukama oko vrata. Ostanem bez vazduha pa tek kad se počnem gušiti on me pusti.

Rekao je da želi da svrsi u mene i naredila sam mu da mi s**i u p**u. Nakon toga je sišao da mi liže p** i gurao mi je prste. Prvo jedan, pa dva, onda tri. Nabijao ih duboko sve dok nisam pocela s**i. To veče smo se j**i citavu noć. 7 dana sam bila u bolovima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad