Izvor: BSC HAPPY
04.02.2023 u 17:43
0

Arijana Mihajlović se oglasila povodom spektakla na „Marakani“: Evo kakvu poruku je poslala „delijama“!

Arijana Mihajlović, supruga pokojnog Siniše Mihajlovića, oglasila se povodom atmosfere na stadionu "Rajko Mitić" gde je organizovan oproštaj od legendarnog fudbalera na meču njegovih bivših klubova - Crvene zvezde i Vojvodine.

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine igraju u 20. kolu Superlige Srbije, a ranije je dogovoreno da se ovaj meč odigra u čast Siniše Mihajlovića.

Navijači su pevali: „Ajmo svi u glas, Siniša Mihajlović jedan je od nas…“, a Mihini sinovi Nikolas i Dušan dobili dva uramljena dres svog oca iz vremena kada je nosio dres Zvezde, ali i još jedan iz Vojvodine, odakle je stigao na Marakanu.

Arijana Mihajlović obratila se „delijama“ porukom na Instagramu gde se zahvalila „crveno-belima“.

Poruka je bila kratka: „Hvala“, uz srca u crvenoj i beloj boji.

OPROŠTAJ OD LEGENDE Navijači Crvene zvezde i Vojvodine oprostili su se od Mihajlovića uoči derbija 20. kola Superlige! (VIDEO)

Takođe, pre početka utakmica minutom ćutanja odata je počast legendarnom fudbaleru.

„Delije“ su u čast legende „crveno-belih“ organizovale i koreografiju u kojoj je prikazan lik Siniše Mihajlovića, dok su fudbaleri obe ekipe na teren izašle u posebnim dresevima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter