Izvor: Tanjug
14.02.2023 u 15:55
0

„Belgrade Indoor Meeting“ od srede u Atletskoj dvorani na Banjici: Svečano otvaranje zakazano je za 17 sati!

Predsednik Srpskog atletskog saveza (SAS) Veselin Jevrosimović izjavio je da će na sutrašnjem osmom Beogradskom mitingu učestvovati rekordan broj takmičara, kao i da veruje u visoke rezultate i da se nada da može da "padne" neki svetski rekord.

„Učestvuje 150 atletičara iz 37 zemalja, od čega će naših biti 30. Hoću da se zahvalim svima koji su pomogli održavanje ovog takmičenja, koje je Svetska atletika klasifikovala kao peti – šesti najveći Indoor Meeting na svetu“, rekao je Jevrosimović na konferenciji za medije u Skupštini grada.

On se zahvalio na podršci ministarstvu za omladinu i sport, a posebno Gradu Beogradu i gradonačelniku Aleksandru Šapiću, kao i sekretaru za sport, Nikoli Peniću.

Liverpul stao u odbranu svojih navijača: Odgovornost za ozbiljne incidente koji su zamalo doveli do katastrofe snosi UEFA!

„Velika mi je čast što sam prisutan ovde i kao bivši atletičar. Grad Beograd je odlučan u nameri da pomogne srpski sport, što smo pokazali time što smo opredelili novac za organizaciju osmog „Belgrade Indoor Meetinga“. Imamo bogatu istoriju, ogranizovali smo dva velika prvenstva i nadam se da će se ovde oboriti veliki broj ličnih rekorda, to bi bila velika stvar za srpsku atletiku“, istakao je Penić.

Srpski bacač kugle Armin Sinančević, aktuelni vicešampion Evrope, izjavio je da će učiniti sve da pobedi, kao i pre dve godine.

„Daću sve od sebe da predstavim našu atletiku u najboljem svetlu. Glavni cilj je svakako Evropsko prvenstvo u Istanbulu“, rekao je Sinančević. Miting se održava u Atletskoj dvorani na Banjici, a svečano otvaranje zakazano je za 17 sati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter