Izvor: Tanjug
16.01.2023 u 10:04
0

BEZ PROMENA: Đoković i dalje peti teniser sveta

Srpski teniser Novak Đoković zadržao je petu poziciju na danas objavljenoj ATP listi.

Đoković je sakupio 5.070 bodova.

Najbolji srpski teniser će ove nedelje igrati na Australijan openu, a sutra će se u prvom kolu prvog grend slem turnira sezone sastati sa Robertom Karbaljesom Baenom iz Španije.

„NE OSEĆAM SE KAO ZLIKOVAC, ŽELIM DA BUDEM BOLJI OD SVIH“: Đoković oduševio javnost pred početak AUSTRALIJAN OPENA! (VIDEO)

Na vrhu ATP liste nije bilo nikakvih promena. Prvi je Španac Karlos Alkaraz, a drugi njegov zemljak Rafael Nadal.

Treći je Norvežanin Kasper Rud, a iza njega je Grk Stefanos Cicipas. Najboljih deset na svetu kompletiraju Rus Andrej Rubljov, Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, Rus Danil Medvedev, Amerikanac Tejlor Fric i Danac Holger Rune.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kada je reč o ostalim srpskim teniserima, Miomir Kecmanović je napredovao za jednu poziciju i sada je 27, Filip Krajinović je napravio dva koraka napred i trenutno je 54. Laslo Đere je takođe napredovao za dve pozicije i trenutno je 68, dok je Dušan Lajović nazadovao za pet mesta i sada je 86. teniser sveta.

Naredna ATP lista biće objavljena za dve nedelje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter