Izvor: Tanjug
24.01.2023 u 16:03
0

CEV objavila raspored utakmica za Evropsko prvenstvo: Evo kada će odbojkaši i odbojkašice igrati svoje mečeve!

Evropska odbojkaška konfederacija (CEV) saopštila je danas satnicu mečeva Evropskog prvenstva u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Srbija će na Evropskom prvenstvu za odbojaše igrati u grupi A sa Italijom, Švajcarskom, Belgijom, Estonijom i Nemačkom. Naša selekcija će prvi meč na EP odigrati 30. avgusta od 21 sat sa Švajcarskom, a dan kasnije Srbija će od 18 časova igrati sa Belgijom. Srbija i Italija će igrati prvog septembra od 21 sat. Mečeve prva tri kola naša selekcija će igrati u Peruđi. Srbija će se četvrtog septembra od 18 sati u Ankoni sastati sa Estonijom, a dan kasnije naša selekcija će u 21 čas igrati sa Nemačkom.

EP će biti održano od 28. avgusta do 16. septembra u Italiji, Bugarskoj, Izraelu i Severnoj Makedoniji.

Selektor rukometaša Srbije nakon eliminacije sa Svetskog prvenstva: „Mislim da smo postigli određen napredak, ali nedovoljan za nešto veće!“

CEV je saopštila i satnicu EP za odbojkašice, koje će biti održano od 15. avgusta do trećeg septembra u Italiji, Nemačkoj, Estoniji i Belgiji.

Odbojkašice Srbije igraće u grupi sa Ukrajinom, Slovenijom, Poljskom, Mađarskom i Belgijom. Naša selekcija će sve mečeve igrati u Gentu. Srbija će u prvom kolu igrati sa Ukrajinom od 17 sati, a u isto vreme dva dana kasnije sa Slovenijom. Srbija i Poljska će u trećem kolu igrati 21. avgusta od 17 časova. Naša selekcija će 23. avgusta igrati sa Mađarskom od 20 sati, a dan kasnije, takođe od 20 časova sa Belgijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter