Izvor: b92 sport
27.05.2023 u 20:15
0

MRZE VAS KAD POBEĐUJETE: Cicipas o Đokoviću i naravno SEBI

Pre dve godine je izgubio u finalu od Novaka Đokovića, kog i sada vidi kao jednog od glavnih favorita za titulu.

Grčki teniser nije bio voljan da priča o incidentu sa majkom na meču u Rimu, u susretu protiv Medvedeva, kada je tražio da napusti mesto u loži jer je pričala na ruskom, što je protivnik mogao da razume.

Potvrdio je i da je do razlaza između njega i Marka Filipusisa došlo sporazumno i da su o tome razgovarali dugo u protekle dve nedelje.

EKIPA „HAPPY TV“ U ISTANBULU: EUFORIJA I SIGURNOST U POBEDU ERDOGANA (VIDEO)

Kada je reč o ovogodišnjem Rolan Garosu, Stefanos ima jasne ambicije.

 – Imao sam dve nedelje odličnog tenisa i sećam se kako sam radio neke stvari u Parizu ranije, šta je to funkcionisalo za mene. Naravno da je važno da imate rekreaciju i ostati disciplinovan istovremeno. Čekaju me teški mečevi. Sećam se da sam imao 0:2 u prvom kolu, pa sam uspeo da preokrenem i pobedim i stignem do polufinala, ako se ne varam, 2020? I onda je došlo finale 2021. Svi protivnici su teški. Neki od njih možda ne vole šljaku kao ja, a neki su odrasli na njoj kao Danil Medvedev, Andrej Rubljov. I momci poput Novaka Đokovića uvek su pretnja. Imam veliki kapacitet i to mogu da osetim. Potrebno mi je nekoliko dobrih mečeva na startu da počnem da verujem da stvarno nešto mogu ove godine – kaže Cicipas.

Upitali su ga i o Novaku i da li bi ga trebalo drugačije percipirati ako uspe da osvoji 23. rekordnu grend slem titulu.

– Ne idem na spavanje razmšljajući o tome. Uopšte mi i ne pada na pamet. Svakako da bi to bilo sjajno za njega. Znate, on je u stanju to da uradi. Jako to poštujem. Ipak, ja sam ovde da se koncentrišem na sebe i budem jedan od onih koje će ljudi mrzeti jednog dana. Na dobar način. Jer kao što kažu, postajete vrlo nepopularni kad počnete da pobeđujete – zaključio je Cicipas uz osmeh.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter