Izvor: Tanjug
15.04.2023 u 22:34
0

RUBLJOV DOMINIRAO NAD ŠTRUFOM, CICIPAS PREGAŽEN OD FRICA: Uzbudljivo u Monte Karlu

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u polufinale mastersa u Monte Karlu pošto je danas savladao Nemca Jan-Lenarda Štrufa sa 2:0 (6:1, 7:6(7:5)) u četvrtfinalu turnira.

Rus je prvi set dobio bez muke, pošto je protivnika brejknuo u drugom, četvrtom i šestom gemu.

NESREĆA KOD LJIGA: Vatrogasci izvlačili povređene

Tokom drugog seta Nemac je igrao agresivnije i popravio je servis, zbog čega je posle samo dva brejka ovaj meč rešen u taj-brejku u korist Rubljova. Grk Stefanos Cicipas izgubio je danas od Amerikanca Tejlora Frica sa 2:0 (6:2, 6:4) i zbog toga neće imati priliku da brani trofej koji je osvojio prošle godine.

Prvi set je odlučen u uvodnim minutima, pošto je Fric brzo došao do brejka, koji je potvrdio u trećem gemu i posle sigurnim servisom osvojio set.

Cicipas je bolje zaigrao u drugom setu ali opet je Amerikanac uspeo da mu oduzme servis u sedmom i devetom gemu i potom osvoji set. Polufinale između Rubljova i Frica na programu je sutra ne pre 13.30 časova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter