Izvor: Kurir.rs
29.05.2023 u 09:28
0

Đoković danas oko 13.30 časova startuje na Rolan Garosu protiv Kovačevića

Španski teniser je zbog povrede odustao od Otvorenog prvenstva Francuske.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće danas protiv Aleksandra Kovačevića iz SAD u meču prvog kola Rolan Garosa.

DANAS U PARIZU POČINJE ROLAN GAROS: Novak Đoković juri rekordnu grend slem titulu

Ovaj duel je planiran kao drugi meč dana na terenu Filip Šatrije, a trebalo bi da počne oko 13.30 sati. Program na ovom terenu od 11.45 časova otvaraju Čehinja Karolina Pliškova i Amerikanka Sloan Stivens. Kovačević je trenutno 114. teniser sveta, a nikada u karijeri igrao sa Đokovićem.

Pobednik ovog duela igraće u drugom kolu sa Martonom Fučovičem iz Mađarske. Đoković je prošle godine eliminisan u četvrtfinalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala, koji je kasnije osvojio titulu.

Španski teniser je zbog povrede odustao od Otvorenog prvenstva Francuske.

Od srpskih tenisera, danas će na teren izaći i Filip Krajinović, Hamad Međedović i Dušan Lajović.

Krajinović bi trebalo oko 14 sati na terenu Broj sedam da igra protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa. Međedović će oko 15 sati na terenu broj Četiri sastati sa Amerikancem Markosom Đironom. Lajović će oko 16 časova na terenu broj Pet igrati protiv Kineza Žižen Žanga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter