Izvor: Tanjug
03.06.2023 u 12:29
0

ĐOKOVIĆ NESEBIČNO PODRŽAVA OLGU DANILOVIĆ: „Ima jak karakter, kao njen otac, taj šampionski gen je u njoj“

Srpska teniserka Olga Danilović odigraće danas meč trećeg kola Rolan Garosa protiv Tunišanke Ons Žaber od 16:30 časova.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je na konferenciji za medije da srpska teniserka Olga Danilović ima potencijal da dogura daleko u svojoj karijeri.

NOVAK ĐOKOVIĆ NAKON POBEDE: Realnost je da moje telo reaguje drugačije nego pre nekoliko godina…

„Pratim Olgu. Podržavam je uvek, kao što je to bio slučaj svih ovih godina, i prijateljski, i mentorski. Nisam je video, jer igramo različitim danima. Gledao sam je dok je još bila u kvalifikacijama. Odigrala je sjajno, nije izgubila set od početka turnira“, istakao je Đoković.

Dodaje da srpska teniserka ima jak karakter i šampionski gen.

„Mnogo mi je drago zbog nje. Dosta verujem u nju. Primećujem da je i ona sada počela da veruje više u sebe. Govorio sam joj, i dosta ljudi oko nje joj je pričalo, koliki potencijal ima. Ima i fizičke i igračke predispozicije da dogura daleko. Ima jak karakter, kao njen otac, znamo vrlo dobro kakvu je karijeru imao. Taj šampionski gen je u njoj“, zaključio je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter