Izvor: Tanjug
07.02.2023 u 17:18
0

Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo ATP turnira u argentinskoj Kordobi pobedom nad Peruancem Huanom Pablom Variljasom 7:6 (7:3), 6:3!

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo ATP turnira u argentinskoj Kordobi, pošto je u prvom kolu pobedio Peruanca Huana Pabla Variljasa 7:6 (7:3), 6:3.

Meč je trajao dva sata i četiri minuta.

Lajović je poveo 4:1 na startu prvog seta, ali je Peruanac uspeo da preokrene rezultat na 5:4.

Srpski teniser je u desetom gemu spasao dve set lopte, a pobednik prvog seta odlučen je u taj-brejku, koji je pripao srpskom teniseru 7:3.

Krajinović posle preokreta izborio plasman u drugo kolo turnira u Monpeljeu!

Lajović je poveo 3:0 u drugom setu, a onda je održavao prednost od tri gema i zasluženo je stigao do pobede.

Lajović će u drugom kolu turnira u Kordobi igrati protiv Španca Alberta Ramosa-Vinolasa, koji je bio slobodan u prvom kolu.

Španac je 54. teniser sveta, dok je Lajović 89. na ATP listi.

Srpski i španski teniser odigrali su četiri meča u karijeri, a rezultat u pobedama je 2:2. ATP turnir u Kordobi igra se za nagradni fond od 642.735 američkih dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter