17°C

Beograd

ANDREJA PAVLOVIĆ NOVI ČLAN STRUČNOG ŠTABA: FK BEŽANIJA ga je rado pozvao u svoj klub!

Mladi Beograđanin Andreja Pavlović (22) postao je član stručnog štaba FK Bežanija zahvaljujući svom umeću u video-igri Football Manager.

Naime, direktor FK Bežanija je pozvao Pavlovića da pomogne klubu kao analitičar, nakon što je u FM doveo tim do polufinala finala Lige šampiona u roku od 16 godina.

Takođe je osvojio 10 uzastopnih titula u Superligi Srbije i šest Kupova.

"Ne bih da se hvalim, ali sam svojevrsna legenda u svom FM univerzumu. Kontaktirao sam ih i pokazao i moje rezultate na FM i sugerisao da bih mogao da im pomognem jer volim statistiku. Nisam očekivao da će me pozvati. Posle prijateljskog razgovora sa direktorom on me pitao da li bih mogao da dođem u subotu na prvu utakmicu i vidimo kako će da prođe. Nisam mogao da verujem, bio sam šokiran kada su me pozvali", rekao je Pavlović za "Sportbible".

Bežanija je zbog finansijskih problema napustila Prvu ligu Srbije i ove sezone igra u najnižem, šestom rangu srpskog fudbala – Međuopštinskoj ligi Beograda.

Trenutno su 12. u konkurenciji 14 ekipa sa svega osam bodova iz isto toliko utakmica. Pavlović je "debitovao" proteklog vikenda kada je Bežanija dobila "derbi začelja" protiv Dedinja sa 2:1, golom u nadoknadi vremena.

tanjug.rs
Foto: arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar