4°C

Beograd

DUŠAN TADIĆ POSLE ELIMINACIJE AJAKSA: Kakva Liga Evrope, želeli smo da osvojimo Ligu šampiona!

Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Tadić jako teško je podneo eliminiaciju iz Lige šampiona već posle nadmetanja u grupi.

Njegov Ajaks je imao sve u svojim rukama, trebalo mu je da ne izgubi od Valensije, ali se desio poraz (0:1) koji je Čelsi iskoristio da pobedom nad Lilom (2:1) ode sa Špancima dalje, a "kopljanike" pošalje u Ligu Evrope.

"Jako je ovo bila čudna utakmica, jako... Dobro smo igrali u prvom poluvremenu, ali smo onda čudno primili gol. Posle 70. minuta i nije bilo pravog fudbala, mnogo je bilo incidenata, meč je često bio prekidan. Imali smo nekoliko prilika da slomijemo taj otpor Valensije, ali nismo iskoristili te šanse", počeo je Tadić izjavu za lokalnu televizijsku stanicu pre odlaska u svlačionicu stadiona u Amsterdamu.

Upitan kako se oseća, odmah je priznao:

"Ovo mnogo boli. Toliko, da ne znam ni šta da kažem. Imamo deset bodova, a ispali smo! Čudna utakmica, jako... Imali smo tu kontrolu na početku, onda se dogodi taj pogodak gostiju... Ne znam..."

Na kraju je upitan kako će se ekipa koja je igrala polufinale prošlog izdanja elitnog nadmetanja sada fokusirati na borbe u Ligi Evrope:

"Ma... Mi smo hteli da osvojimo Ligu šampiona", rekao je vidno utučeni Dušan Tadić.
Blic.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar