7°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: Tanjug

JEZIVE PRETNJE MIHAJLOVIĆU Srbin vređaju zbog Lige za sever

Proslavljeni srpski fudbaler, danas trener Bolonje, Siniša Mihajlović, podržao je stranku Matea Salvinija, Ligu za sever, uoči italijanskih pokrajinskih izbora u regionu Emilija-Romanja, koji će se održati u nedelju, 26. januara, a to je izazvalo salve kritika, čak i uvrede dela italijanske javnosti i pojedinaca preko društvenih mreža.

Kako su preneli italijanski mediji, Mihajlović je rekao da se sa Salvinijem sreo pre nekoliko dana, da ga dugo poznaje, te da su prijatelji još iz Milana.

- Ima moj glas i nadam se da moze da pobedi. Dopada mi se njegova odlučnost, snaga i borba - rekao je Mihajlović.

Mihajlović je podržao i italijansku senatorku, iz redova Salvinijeve Lige za sever, Luću Borgonconi za predsednicu regiona Emilija-Romanja, čiji je Bolonja glavni grad

Oni koji se sa time ne slažu "napali" su preko drustvenih mreža srpskog stručnjaka. Jedna od objava je bila i:

- Mihajlović je srpski nacionalista, zaslužio je kancer.

Pokret "Sardine", inače politički veoma suprotstavljen Salviniju i Ligi za sever, danas je saopštio da Mihajlović nikada nije krio svoja politička uverenja za razliku od onih to čine pišući uvredljivo i sa mržnjom preko društvenih mreža.

- Siniša je pokazao da poštuje pravila i nikada nije krio svoja politička uverenja. To se ne može reći za one koji su ga napadali, krijući se iza uvreda i mržnje. Poraz je što ste se odlučili sakriti. Ili i gore, što se ne igrate - objavljeno je na fejsbuk profilu italijanskog pokreta "Sardine", a prenela italijanska ANSA.

Siniša Mihajlović, stoji u objavi, pre svega je dobra osoba kao što je i dobar trener. I pripada mu, kao i svima, pravo na svoje mišljenje i izražavanje.

- I svaki njegov stav je zakonit i dopušten ako poštuje pravila igre - zaključuje se.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti