7°C

Beograd

Photo: facebook

Izvor: telegraf

GAZDA TSA-A O REŽIJI NA BANJICI: "Bili smo kao na streljanju"

Ni superligaška pauza usled globalnog kriznog trenutka zbog pandemije koronavirusom, nije razvodnila gorak ukus koji je sa Banjice poneo gazda TSC-a iz Bačke Topole Janoš Žemberi.

Podsetimo, bio je to meč pretposlednjeg kola pre vanrednog stopiranja, gosti su pobedili 4:3, ali su do trijumfa došli sa desetoricom igrača, a kako tvrdi Žemberi - igrali su protiv 14 igrača!

- Svašta sam viđao u životu, ali takvu režiju, nikad - kaže za Sportski žurnal Žemberi.


PROČITAJTE I OVO:

ČETVRTA ŽRTVA U SRBIJI Nišlijka sa dijabetesom preminula zbog korone

GALOPIRA BROJ ZARAŽENIH U HRVATSKOJ: 418 zaraženih, 36 novoobolelih od juče

KAKO KARANTIN ZAUSTAVLJA ŠIRENJE KORONE: Pogledajte studiju i gde je Srbija (GRAFIKA)

UPUTSTVO ZA PODIZANJE PENZIJE TOKOM VANREDNOG STANJA!

PANIKA U NEMAČKOJ Od maja nestašica namirnica!


- Imali smo naspram sebe 14 fudbalera. Nisam se pomirio sa porazom, Bog nas je pogledao. Zamislite da gledate kako streljaju vaše ljude, bez suda. E, ne može! Nije zdravo, moj temperament nije mogao da izdrži, niti sam bio dužan da gledam - prisetio se, uz gorčinu, prvi čovek TSC-a Janoš Žemberi utakmice i trenutka kada je, revoltiran, napustio ložu banjičkog zdanja, i pre završetka meča.

 i zašto:

Njegova zamerka odnosi se prevashodno na kriterijum koji je postavio sudija Danilo Grujić.

- Kažnjeni smo, za kratko vreme, sa pet žutih kartona, domaćini jednim. A, igrali su grublje od nas. Ako smo zaslužili pet, onda su oni morali da dobiju barem šest opomena. Ostali smo sa desetoricom, prvi žuti karton naš fudbaler je dobio bez razloga. O prvom penalu da ne pričam. Otišao sam pre drugog, opravdanog penala, video sam šta nam se sprema.

Ni pobeda nije umanjila gorčinu kod Žemberija...

- Ne! Da smo ostali kompletni, dali bismo pet golova, Silađi i Lukić hoće prvo mesto na listi strelaca, o tome niko ne razmišlja. Ugrožena je direktno naša pozicija na tržištu. Radu nije bilo spasa, žao mi je tog kluba, ali nema razloga da ga više veštački spašavamo. Građevinarima je u interesu da ispadnu, da se presaberu i to je kraj.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar