4°C

Beograd

Photo: twitter

Izvor: telegraf

ŠTOPER ZVEZDE ISTIČE: Održavanje higijene je svakodneno, a ne samo sada kada je na snazi pandemija

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek gostovao je za medije, gde je govorio o situaciji koju je izazvao virus korona, ali i kako bi trebalo ljudi da se ponašaju u karantinu.

Naravno, gostovao je u nešto drugačijem izdanju nego što smo navikli da gledamo - putem "skajpa", što je i logično gledajući trenutnu situaciju.


PROČITAJTE I OVO:

ČETVRTA ŽRTVA U SRBIJI Nišlijka sa dijabetesom preminula zbog korone

GALOPIRA BROJ ZARAŽENIH U HRVATSKOJ: 418 zaraženih, 36 novoobolelih od juče

KAKO KARANTIN ZAUSTAVLJA ŠIRENJE KORONE: Pogledajte studiju i gde je Srbija (GRAFIKA)

UPUTSTVO ZA PODIZANJE PENZIJE TOKOM VANREDNOG STANJA!

PANIKA U NEMAČKOJ Od maja nestašica namirnica!


Tom prilikom je, kizmeđu ostalog, rekao:

- Sa sportske strane, svi imamo dovoljno vremena da radimo sve. Deca koja su mlađa, njima je najbitnije da trenutno prate školu. To je na prvom mestu. Zatim da se radi i u kući. Ima dosta prostora da se sve mišićne grupe aktiviraju. Van toga, aktivirajte i svoj mozak. Učite, pišite, čitajte... Gledajte na internetu neke stvari, istražite. Da bi malo pametniji bili svi mi koji sutra izađemo iz kuća i počnemo normalno da živimo - rekao je Degenek i dodao:

- Malo mi je krivo što se sada potencira to pranje ruku, pranje ruku, pranje ruku. To su stvari koje svaki dan radimo, da održavamo higijenu. Da nismo kao deca od tri godine koja uđu u blato pa dođu kući i uzmu sendvić. Ruke moramo da peremo posle svega.

Degenek vreme u karantinu provodi sa devojkom koja mu pomaže u svemu, a galeriju njenih fotografija možete pogledati ispod:

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar