23°C

Beograd

Photo: INSTAGRAM

Izvor: telegraf

DAGLAS KOŠTA NA UDARU MEDIJA: Zbog ove bombe italijana besni na fudbalera Juventusa

Defanzivac Juventusa Daglas Košta izazvao je veliki bes kod italijanskih medija zbog činjenice da je napustio karantin u kom je trebalo da bude 14 dana!

Brazilac je pre nekoliko dana otputovao u domovinu kako bi bio sa porodicom, a Italijanima najviše smetaju dvostruki aršini kluba. Podsetimo, nekima je dozvoljeno da idu "svojoj kući", dok su drugi ostali u Torinu u izolaciji.


PROČITAJTE I OVO:

ČETVRTA ŽRTVA U SRBIJI Nišlijka sa dijabetesom preminula zbog korone

GALOPIRA BROJ ZARAŽENIH U HRVATSKOJ: 418 zaraženih, 36 novoobolelih od juče

KAKO KARANTIN ZAUSTAVLJA ŠIRENJE KORONE: Pogledajte studiju i gde je Srbija (GRAFIKA)

UPUTSTVO ZA PODIZANJE PENZIJE TOKOM VANREDNOG STANJA!

PANIKA U NEMAČKOJ Od maja nestašica namirnica!


Tako je "Korijere delo Sport" napao Koštu da je zbog prsate žene u tigrastom kupaćem očigledno ima "ozbiljne raloge" da napusti karantin u Torinu.

Takođe, u svom tekstu citirali su određene delove zakona koji se odnosi na karantin i izolaciju, pogotovo što je njegov saigrač Danijele Rugani pozitivan na koronu.

I Paolo Dibala i Bles Matuidi su bili pozitivni posle testiranja, dok je sa ostalim igračima sve u redu. Barem za sada, a podsetimo da su Torino napustili još i Kristijano Ronaldo, Miralem Pjanić, Semi Kedira i Gonzalo Iguain.

Otuda i ne čudi što su se tamošnji mediji bavili tim dvostrukim aršinima koji očigledno previše ne potresaju ni Koštu ni ostale igrače.

Što se tiče Brazilca, on očigledno uživa u izolaciji sa Natalijom Feliks. Uostalom, ove fotografije su dokaz za to:

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar