25°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HappyBSC

Katai oštro osudio ženin RASISTIČKI STAV: Njene objave su NEPRIHVATLJIVE!

Aleksandar Katai, naš povremeni fudbalski reprezentativac i clan Los Andeles Galaksija, oštro je reagovao na sporne objave supruge Tee povodom novonastale situacije u Sjedinjenim Americkim Državama.

Podsetimo, Tea Katai je u minula dva dana na društvenim mrežama svojim stavovima uzburkala javnost u SAD, u kojoj je prethodne sedmice došlo do protesta u više desetina gradova, neretko pracenih i nasiljem, a sve zbog rasne ravnopravnosti, što je izazvalo ubistvo tamnoputog Džordža Flojda od strane policajca koji mu je prilikom privodenja kolenom stajao na vratu i pored molbi žrtve "ne mogu da dišem!", na koje se oglušio te je došlo do smrtnog ishoda.

Izjave njegove supruge poput "Pobij g**** bre! Pobij stoku smrdljivu!", te potom njeno pravdanje, doveli su do toga da i sam Katai javno reaguje.

Uradio je to na Instagramu, i to sledecim recima:

-Objave koje je imala moja supruga, Tea Katai, na njenim nalozima na društvenim mrežama, su neprihvatljive. To nisu pogledi na svet koje i ja imam i ne tolerišu se u našoj porodici- poceo je naš internacionalac.

Tome je Aleksandar Katai odmah dodao i sledece:

-Rasizam, narocito prema tamnoputoj populaciji, nije prisutan samo u Sjedinjenim Americkim Državama i Evropi, vec širom planete. Oštro osudujem politiku 'superiornosti bele rase', kao i rasizam i nasilje prema ljudima druge boje kože. Životi crnaca su bitni.

OVO MORATE ZNATI

TIJANA AJFON U OZBILJNOM PROBLEMU: Zbog OVOGA joj preti 12 godina zatvora!

OPASNOST ZVANA "DRUŠTVENE MREŽE": Ove stavke ODMAH IZBRIŠITE sa svojih profila!

BESAN PUTIN PROGLASIO VANREDNU SITUACIJU: Jeste li vi pri sebi (VIDEO)

NE RATUJ PROTIV CRKVE HRISTOVE! Moćnici ovog sveta nam nisu mogli ništa, NEĆEŠ NI TI!

VUČIĆ O PRIJATELJSKOJ RUSIJI: U njihovu kadrovsku politiku se ne mešamo!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar