Izvor: Alo.rs
22.08.2020 u 09:57
0

PRAKSA VELIKIH KLUBOVA: Zvezda vodi kuvara u Albaniju

Vođenje kuvara na gostovanja česta je praksa velikih klubova. Bajern je u Beogradu imao svog šefa kuhinje!

Predstavnik crveno-belih bi, iz predostrožnosti, u hotelu bio zadužen za nadgledanje pripremanja svih obroka pred utakmicu 25. avgusta. Gostovanje Crvene zvezde u Tirani, 25. avgusta, prati niz dodatnih protokola. S obzirom na to da je fudbalski sudar srpskog i albanskog prvaka u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona okarakterisan kao meč visokog rizika, naš predstavnik će iz bezbednosnih razloga tražiti dozvolu od domaćina da se u zvaničnu klupsku delegaciju uvrsti i Zvezdin kuvar.

Grci otrovali crveno-bele pre 50 godina!

U dugoj Zvezdinoj istoriji kao jedan od najkontroverznijih mečeva pominje se onaj iz 1971. godine u polufinalu Kupa evropskih šampiona kada je Panatinaikos na volšeban i misteriozan način u revanšu u Atini sa 3:0 uspeo da poništi beogradskih 4:1 za crveno-bele! Razne teorije zavere kruže i danas – od toga da je meč prodat, da je grčka vojna hunta drogirala igrače Zvezde, ali i da su domaćini otrovali naše fudbalere.

SVE O SPORTU

CRNO-BELI IZ TORINA RASKINULI JOŠ DVA UGOVORA: Evo ko se pozdravio sa dresom Juventusa

NOVAK PORUČIO: Odluku o dolasku na US Open doneo sam pre Nadala

FRANC BEKENBAUER IMPRESIONIRAN EKIPOM PSŽ: Nema slabu tačku

Ovo je, inače, praksa najvećih evropskih klubova koju je prilikom boravka u Beogradu poslednji iskoristio minhenski Bajern. Istina, Zvezda ovu mogućnost gotovo nikad ranije nije koristila, ali iz bebednosnih i psiholoških razloga sad ozbiljno razmatra i tu opciju. Na domaćinu je, ipak, da prihvati ili odbije jedan ovakav predlog. 

Uloga šefa Zvezdine kuhinje ne bi bila da priprema hranu našim igračima, za tako nešto nema tehničkih uslova, njegov zadatak bi bio isključivo da nadgleda pripremanje doručka, ručka i večere.

Iako u Zvezdi kažu da u startu imaju odličnu komunikaciju s klubom iz Tirane, u fudbalskom svetu nisu nepoznate diverzije u kojima su gostujućim ekipama servirani obroci sumnjivog kvaliteta nakon čega bi rivali bili otrovani i onemogućeni da na terenu pokažu sve što znaju

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter