Izvor: mediji
29.09.2020 u 10:40
0

GOTOVO! UEFA presekla o Zvezdinom putu ka Ligi Evrope

Crvena zvezda putuje u Jermeniju, gde će 1. oktobra igrati poslednji meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ararata.

U Jerevanu jeste ratno stanje, baš kao i u celoj Jermeniji koja ratuje sa Azerbejdžanom, ali Crvena zvezda će u sredu krenuti put ove zemlje kako bi odigrala plej-of za plasman u Ligu Evrope. Meč protiv Ararata zakazan je za četvrtak od 16 sati u Jerevanu! Konačnu odluku, UEFA će doneti danas u pre podnevnim časovima!

Da se ovako nešto i očekivalo, govorile su informacije koje su stizale u ponedeljak. Naime, sve je ukazivalo na to da će crveno-beli put Jermenije, iako svet bruji o ratnim dešavanjima između te zemlje i Azerbejdžana.

– U ovom trenutku normalno radimo na organizaciji utakmice koja će se održati 1. oktobra na stadionu FA Jermenije, od 18 sati po lokalnom vremenu. Planiramo da igramo u Jerevanu, kako je ranije i bilo dogovoreno. Po ovom pitanju nisu napravljene nikakve promene, niti će. Situacija u glavnom gradu Jermenije je mirna. Kao, što je i bila prethodnih dana, nedelja, tako da ne planiramo da vršimo ikakve promene – rekla je Diana Gazarjan, šefica odnosa sa javnošću u ekipi Ararat, za “Sportski žurnal”.

U ponedeljak posle podne je i Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, istakao da se ekipa sprema kao da se u Jermeniju ide, iako se tada još ništa nije znalo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter