Izvor: Telegraf.rs
29.09.2020 u 16:55
0

ODLUKA UEFE KOJA MENJA SVE: Zvezda protiv Ararata igra na Kipru!

Crveno-beli igraju protiv šampiona Jermenije u Nikoziji od 19 časova u četvrtak

UEFA je odlučila da ipak promeni lokaciju za odigravanje meča Ararat – Zvezda i da to bude na Kipru u Nikoziji na stadionu GSP od 19 časova.

Iako se prvobitni mislilo da će duel biti odigran u Jerevanu, kao što je i bilo planirano, usled rata koji je buknuo u Jermeniji, UEFA je odlučila da ništa ne rizikuje i da se meč igra na neutralnoj lokaciji.

PROČITAJTE JOŠ…

Evo gde sve i kako možemo da putujemo

PORODIČNI DOM NA METI PLJAČKAŠA: U Babinom Mostu opljačkana kuća Bobana Dančetovića

DRAMATIČNO! SNAŽNO NEVREME POGODILO KOMŠIJE: Grad zabeleo puteve, saobraćaj usporen (VIDEO)

KORONA BUKTI U ŠKOLAMA: Zaraženo više od 1.000 đaka i nastavnika!

Podsetimo, Zvezda je na ovom stadionu igrala i 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, kada je posle penala ispala od Omonije.

Uskoro opširnije…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter