Izvor: Kurir.rs
19.10.2020 u 20:42
0

ILIEV SUROV NAKON DERBIJA: Oprobana taktika, prebiti Sumu

Bivši sportski direktor fudbalera Partizana, Ivica Iliev, rekao je da je povreda Sejdube Sume imala najveći uticaj na ishod 163. prvenstvenog večitog derbija.

Ilijev je otišao i korak dalje i dodao da je Seku Sanogo namerno išao da onesposobi reprezentativca Gvineje.

– Prošlo proleće kada smo igrali na njihovom stadionu Suma je dobio žuti karton i posekotinu od 20 centimetara na potkolenici, a pauza je trajala skoro dva meseca dok se nije potpuno oporavio. Na istom derbiju su Sadiku polomljena rebra. Onda u nedelju odmah se se moglo primetiti da igrač Zvezde ide na to da opet onesposobi Sumu i kada je uspeo utakmica je dobila drugačiji tok. Po svemu kako se derbi razvijao i kako je bila postavljena taktika, mislio sam da će lagano otići u 3:0 za nas, rekao je Iliev.

– Šteta, velika šteta. Sprečeni smo da pobedimo, a izgubili smo i Sumu za neko vreme. Očigledno da to postaje praksa – prebiješ Sumu, pa kad ga onesposobe nateraju nas i da značajno menjamo igru. Svuda u svetu se štite majstori, samo je kod nas dozvoljeno da biješ nekažnjeno najboljeg igrača protivničkog tima. Zato nam je liga ovakva, kakva jeste.

CRN DAN U SRBIJI

HOROR NA SAVSKOM VENCU: Pronađen mrtav muškarac u automobilu

OTKRIVEN IDENTITET MUŠKARCA ČIJE TELO JE PRONAĐENO U AUTOMOBILU: PROFESOR DIGAO RUKU NA SEBE

hJEZIVO U JAGODINI: Telo muškarca (57) pronađeno u dvorištu kuće sa TEŠKIM POVREDAMA glave

Ilievu je posebno žao što Bajbek i Holebek nisu mogli da debituju.

– Nije bilo kornera koji je prethodio dosuđenom penalu, a bilo je i povlačenje Katajia. Međutim, na sve se to moglo i da računa, ali Jojić nije smeo da im da povod za penal. Bespotrebno povlačenje u situaciji kada postaje jasno da će lopta biti naša i da nema opasnosti za Stojkovića. Idemo dalje! Evropa je ponovo videla kako naše dete Filip Stevanović pravi razliku na terenu. Žao mi je što nam pojačanje Bajbek i Holender nisu mogli da debituju. Sa takvim igračima u špicu biće dosta toga drugačije u nastavku prvenstva, dodao je Iliev.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter