Izvor: Novosti.rs
23.10.2020 u 10:11
0

SVE JE SPREMNO ZA DOLAZAK KRALJA U KRALJEVSKI KLUB: Real priprema teren za dolazak Mbapea!

KILIJAN Mbape sledećeg leta sigurno odlazi iz Francuske piše ugledni „Le Parisien“.

Kilijan Mbape je odbio da produži ugovor koji mu ističe 2022. godine, mladi napadač odbio je da potpiše novi ugovor, te je gotovo izvesno da će naredne sezone napustiti PSŽ, ali uz znatno manje obeštećenje. 

Kako navodi list, njemu će cena pasti na oko 100 miliona evra, s obzirom da ulazi u poslednju godinu ugovora, a ukoliko ga klub ne bude prodao rizikuje da ga izgubi bez ikakvog obeštećenja. 

Brojni su klubovi zainteresovani za Mbapea, ali je Francuz najbliži Realu iz Madrida koji priprema teren za dolazak francuskog fudbalera već godinu dana. 

Prethodnog leta govorilo se o ceni obeštećenja od 300 miliona evra, sada je jasno da od toga neće biti ništa. 

SVE O SPORTU

MOĆ DVORANE ALEKSANDAR NIKOLIĆ! AKTUELNI PRVAK EVROPE PORAŽEN: Heroj veličanstvene pobede oduševio navijače Zvezde izjavom posle utakmice

U KK MLADOST SCENA ZA PAMĆENJE: Košarkaši iz Zemuna, svom saigraču iz Malija darivali nešto o čemu je ceo život sanjao! (VIDEO)

CRNO-BELI SE OKREĆU NOVIM IZAZOVIMA: Mekintajer ZADOVOLJAN TREIJUMFOM

Real je ovog leta prodao nekoliko fudbalera i u krizi prouzrokovanoj korona virusom prihodovao je 100 miliona evra, te je jasno da se priprema za dolazak Francuza. 

Francuza žele premijerligaši Mančester junajted i Liverpul. Ipak, on je odabrao Real, najviše zbog Zinedina Zidana.

On ga je želeo još kao četrnaestogodišnjaka, tada je odabrao PSŽ, ali je istakao da mu je san da zaigra za Real kod Zidana, koji mu je uz Ronalda najveći uzor. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter