Izvor: happyBSC
26.10.2020 u 09:35
0

RONALDO POD ISTRAGOM Ministar sporta najavio ogromnu kaznu za fudbalera

Protiv Kristijana Ronalda pokrenuta je istraga jer je napustio samoizolaciju u kojoj su se nalazili igrači Juventusa kako bi otišao na utakmice reprezentacije Portugala.

ADIO RAMOS! Real neće da ispuni želje svom kapitenu

Ovu vest je objavio ministar sporta Italije Vincenzo Spadafora u razgovoru za TV stanicu RAI.

Igrači Juventusa su nakon nekoliko pozitivnih nalaza na koronavirus u ekipi bili smešteni u samoizolaciju, a Ronaldo je bez dopuštenja otišao na okupljanje reprezentacije početkom ovog meseca. Ronaldo je nakon mečeva protiv Španije i Francuske testiran pozitivno na koronavirus pa se privatnim avionom vratio u Torino i od tada je u strogoj izolaciji.

LOŠA PROGNOZA ZA CRVENE ĐAVOLE! Nikada gori početak, najgori posle 48 godina (FOTO, VIDEO)

Ukoliko se dokaže da je Ronaldo prekršio protokol, preti mu kazna, ali najverovatnije će se raditi o novčanoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter