0°C

Beograd

RASISTIČKI ISPAD: Funkcionerka Rada poslala šokantnu poruku Evertonu! (video, foto)

Rasistički ispadi navijača Rada koji su na utakmici odigranoj u nedelju na Banjici vređali fudbalera Partizana Evertona Luiza i dalje su tema dana, ne samo u Srbiji.

Navijači Rada su tokom utakmice često na rasnoj osnovi vređali fudbalera Partizana. On je nekoliko puta tokom meča upozoravao sudiju Srđana Jovanovića na rasne uvrede pristalica domaćeg tima. Zvanični spiker na stadionu je upozorio navijače Rada, koji uprkos tome nisu prestali sa uvredama.

Everton je po završetku meča prišao tribini gde su bile smeštene pristalice Rada i pokazao im srednji prst, što je izazvalo reakciju domaćih fudbalera.

Povodom ovog slučaja oglasila se Jelena Polić, funkcionerka kluba i kapiten fudbalerki Rada. Ona je na društvenim mrežama prokomentarisala zbivanja na po okončanju susreta na Banjici.

"Cela ova priča oko "velikog" igrača Evertona i dešavanja na utakmici Rad - Partizan je krajnje žalosna i pristrasna! Što ne kažete koliko je samo uvreda pomenuti "gospodin" Plačljivko uputio Nikoli Drinčiću tokom utakmice, što je udario Vladimira Rodića, pokazao srednji prsta navijačima??

Ali neka smo mi svi rasisti i nacionalisti!

Očigledno treba više da poštujemo tuđe nego svoje, da se ponosimo kada u jednoj "ozbiljnoj TITO" ekipi u startnoj postavi ima 7 stranaca! I onda lažne suze, lažna priča "Volim Srbiju i doživljavam je kao svoju kuću"

Ma idi ti druže u svoj lepi Brazil, tamo pokazuj svoje tamnopute prstiće, psuj brazilsku majku i biće sve okej....", napisala je Jelena Polić.

Kurir
Foto: Facebook/ Printscreen/ Jelena Polic
Video: Youtube/ Poznavalac

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar