28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Novosti

POTVRĐENO! Nenad Lalatović više NIJE trener Vojvodine

Nenad Lalatović neće naredne sezone voditi Vojvodinu.

NAJVAŽNIJE

ZAVRŠEN SASTANAK VUČIĆA I ŠAPIĆA: Ujedinjenje do kraja maja

Momirović POTVRDIO: Do kraja godine puštamo novu prugu rad

LISTA DOBITNIKA: Oni su dobili vredne nagrade u "Naslovnoj strani"!

Upravni odbor kluba sa "Karađorđa" je na sednici odlučio da ne nastavi saradnju sa Lalatovićem, trenerom sa najviše pobeda u klupskoj istorijI.

Da se ne nastavi saradnja glasala su petorica članova klupskog rukovodstva, jedan je imao drugačije mišljenje.

Kao razlog za raskid u Vojvodini ističu koncepcijsko razmimoilaženje, uprava želi mlade igrače, a Lalatović iskusne. U klubu naglašavaju da niko nije ljut na Lalatovića.

Nenad je potom izneo svoju stranu priče:

- Svaki navijač Vojvodine zna da sam želeo da ostanem u klubu koji obožavam kao i Novi Sad. Upravi sam rekao da prihvatam sve što se od mene traži u idućoj sezoni i da vodim ekipu u Evropi. Nije istina da sam insistirao na šestorici iskusnijih igrača već sam bio saglasan sa podmlađivanjem tima. Međutim, jasno je da me ova Uprava ne želi i da su njihovi navodi, izgovor. Odlazim kao trener sa najviše pobeda - rekao je. 

Lalatović je vodio Vojvodinu na 129 utakmica, vodiće na još dve do kraja superligaškog karavana.

Sa cifrom 131 izjednačiće se sa Gustavom Lehnerom i biće drugi na večnoj listi, iza legendarnog Branka Stankovića, trenera prve šampionske generacije (140 mečeva).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar