Izvor: ALO.rs
18.07.2021 u 08:40
0

PRVA VAR ODLUKA U SUPERLIGI! Ovo je istorijski trenutak za srpski fudbal! (VIDEO)

Utakmica TSC-a iz Bačke Topole i Novog Pazara završena je pobedom izabranika Mladena Krstajića (2:0). Međutim, pored trijumfa domaćina, duel 1. kola Superlige pamtiće se još po čemu.

VAŽNO

SRBIJI PRETE POPLAVE: Najgori scenario se može ponoviti – PODIGNUT NIVO ODBRANE

ROĐACI IDENTIFIKOVALI IZVUČENO TELO IZ DRINE: Potvrđeno da je to dečak iz Badovinaca!

NOĆ ZA NAMA: Relativno mirna noć u Beogardu

EVO KADA ĆE NAS SUNCE OPET OGREJATI: Pravo leto stiže za već za nekoliko dana!

Upravo u Senti je po prvi put korišćena VAR tehnologija, tačnije, VAR je doneo prvu odluku koja se nije poklapala sa sudijskom. 

Odluka nije bila ni malo laka, snimci iz nekoliko uglova nisu mogli definitivno da daju odgovor da li je bio penal, ali je iz VAR sobe na kraju sudija Šegrt dobio situaciju iz drugog ugla gde je ustanovio da je definitivno nakon što ga je lopta pogodila u grudi, igrač Pazara igrao i rukom, pa je svirao kazneni udarac za TSC koji je Nenad Lukić pretvorio u pogodak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter