Izvor: Tanjug
03.09.2021 u 13:17
0

RONALDO DOBIO MESTO U GINESOVOJ KNJIZI REKORDA

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo oborio je rekord po broju golova za nacionalni tim, a kao nagradu dobio je i mesto u Ginisovoj knjizi rekorda.

PROČITAJTE JOŠ: SEDMA SREĆA ZA BRAZILCE! Argentina savladala Venecuelu!

Ronaldo je sa dva gola u pobedi protiv Irske (2:1) u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru stigao do 111. pogotka za reprezentaciju i nadmašio Iranca Alija Deija, koji je od 1993. do 2006. godine, postigao 109 golova.

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKI FUDBALER SE UBIO: Tragične vesti iz Jermenije!

„Hvala Ginisovoj knjizi rekorda. Uvek je dobro biti prepoznat kao svetski rekorder. Pokušaću još više da povećam brojke „, napisao je Ronaldo u objavi na Instagramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter