Izvor: alo
12.10.2021 u 12:35
0

OGLASIO SE BORJAN POSLE KORONE: Zvezda se vratila tamo gde pripada!

Golman Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je da veruje da će ekipa ostvariti ciljeve u svim takmičenjima.

PROČITAJTE JOŠ: Zvezdaš proglašen za najboljeg kradljivca!

– Odlično se osećam. U potpunosti sam se oporavio, sve je u najboljem redu i treniram maksimalno. Ne samo ja, već čitava ekipa radi na vrhunskom nivou kako bi što spremniji dočekali sve izazove koji slede. Pred nama je gust raspored do nove pauze u novembru, praktično ćemo dva puta nedeljno igrati utakmice, i to je nešto za šta su potrebne i fizička i mentalna snaga. Ipak, verujem da smo sposobni da ponovo usrećimo sve one koje su uz nas i da dobrim rezultatima „nateramo“ zvezdaše da budu ponosni – rekao je Borjan za klupski sajt.

Zvezda je u poslednjih pet godina mnogo porasla, vratila se tamo gde pripada, i dominira, dodao je Borjan.

– Baš zato imam osećaj da svima smeta i da su svi krenuli u napad na nju i na svakog od nas. Osećam da su samo zvezdaši uz nas, uz svoj klub, ali i to je dovoljno, jer mi uz pravu podršku sa tribina možemo da pokažemo da smo jači od svega i od svih. Zato pozivam sve zvezdaše da budu uvek uz nas, na svakoj utakmici, na svakom stadionu, a naročito na Marakani. Jer zajedno na taj način sve možemo da pobedimo i na terenu i van njega i da pokažemo da smo sa razlogom najveći – zaključio je Borjan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter