Izvor: ALO
16.10.2021 u 10:20
0

SOLSKJER PROGOVORIO O RONALDU! Portugalac je bio vidno ljut zbog toga

Portuglac je tema broj jedan.

Povratkom Kristijana Ronalda u Mančester junajted, „crveni đavoli“ su postali jedni od glavnih favorita za osvajanje Premijer lige. 

Ipak, ne ide sve onako kako su nadali navijači Junajteda. 

PROČITAJTE JOŠ: KAPITEN CRNO-BELIH SE NAJEŽIO Kada sam čuo ženski glas:Prošli su me žmarci!

Pre reprezentativne pauze Mančester junajted je kiksnuo protiv Evertona na „Old trafordu“ odigravši 1:1.

Nakon tog meča je norveški stručnjak bio pod udarom kritika, a one su najviše išle u smeru da je prvu zvezdu tima Kristijana Ronalda u igru uveo tek u drugom poluvremenu.

I Portugalac je bio vidno ljut zbog toga. 

Ta tema ponovo je pokrenuta posle reprezentativne pauze, a uoči gostovanja Lesteru u 8. kolu Premijer lige.

– Ja sam trener. Ja odgovaram za igrače u ovom klubu. Lepo je Ronalda uvek imati na terenu jer će on uvek nešto da uradi. On je neverovatan profesionalac, ubica pred golom i teško ga je izostaviti iz tima. Ja bih bio najsrećniji da može da igra svaku utakmicu, ali moram da pazim na rotaciju. Do aprila ili maja moramo da imamo sve igrače spremne i ne sme da nam se dogodi da, kao prošle sezone, finiš prvenstva dočekamo premoreni – rekao je Solskjer uoči utakmice sa „lisicama“.

Norvežanin je još otkrio da u tom susretu neće moći da računa na Freda i Edinsona Kavanija, kao ni dvojicu prvih štopera Harija Megvajera i Rafaela Varana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter