Izvor: Blic
19.10.2021 u 08:52
0

ZVEZDA U PUNOJ SNAZI: Crveno-beli spremni za Mitjeland

Fudbaleri Crvene zvezde uveliko se spremaju za gostovanje ekipi Mitjelanda, koje može biti ključno kada je u pitanju plasman u narednu rudnu Lige Evrope.

Pred ovaj susret zdravstveni bilten crveno-belih je neuporedivo bolji, nego što je to bio slučaj pred meč sa Ludogorecom u Razgradu i trener Dejan Stanković će u Danskoj moći da računa malltene na najjači sastav.

PROČITAJTE JOŠ: NOLE: Neću da otkrijem svoj status da li sam se vakcinisao ili ne

Ipak, uoči ovog susreta postojale su neke nedoumice koje su se ticale dvojice izuzetno važnih igrača u timu Crvene zvezde, Aleksandra Kataia i Sekua Sanoga.

Zabrinuo je trener Stanković navijače Crvene zvezde pred duel sa Kolubarom kada je rekao da Aleksandar Katai i dalje trenira smanjenim intenzitetom i da će preskočiti meč koji je njegov tim ubedljivo dobio u Lazarevcu (7:1).

Međutim, golgeter crveno-belih je posle preležane bolesti uzrokovane virusom korona pažljivo oporavljan, kako prebrzi povratak na teren ne bi uticao na njegovo opšte zdravlje.

PROČITAJTE JOŠ: HEROJI Otkriveno ko je spasio život navijaču (VIDEO)

Katai se odlično oseća, potpuno je zdrav, odmoran i od juče je u punom treningu sa ekipom i biće na raspolaganju treneru Stankoviću za meč trećeg kola Lige Evrope. Koliko će minuta provesti na terenu, hoće li početi meč ili ući u nastavku, proceniće šef struke.

Što se tiče Sekua Sanoga, tu je situacija dosta neizvesnija i postoji velika šansa da on neće biti spreman za predstojeći evropski okršaj crveno-belih. Defanzivni vezista se povredio tokom prošle nedelje, zbog čega je i on propustio meč sa Kolubarom i sigurno bi njegov izostanak predstavljao veliki hendikep za tim.

PROČITAJTE JOŠ:  Čudesna priča novog šampiona Indijan Velsa!UKRALI MU TRI PARA PATIKA PRE FINALA, ALI BEZ OBZIRA NA OSVOJIO JE TITULU

Treba istaći i da se polako od povrede oporavlja i Loi Dioni, a i Rišairo Živković podiže nivo fizičke forme. Tako će crveno-beli u novi period ritma četvrtak-nedelja, koji ih čeka do 8. novembra, ući sa svim raspoloživim snagama.

Utkamica Mitjelanda i Crvene zvezde na programu je u četvrtak 21. okobra, sa početkom od 18:45h.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter