Izvor: Happy BSC
21.10.2021 u 14:12
0

PRESUDNA UTAKMICA: Crveno-beli u pohodu na prvo mesto u grupi Lige Evrope, MIDTJILAND POSLEDNJA PREPREKA

Crvena zvezda gostuje danas ekipi Midtjilanda i ima priliku da u tabelu unese treću pobedu zaredom i tako sa devet bodova obezbedi sebi plasman u nok-aut fazu Lige Evrope. 

PROČITAJTE JOŠ: Crvena zvezda se plasirala u narednu rundu!

Takođe, navijače Zvezde očekuje iznenađenje. U pitanju je novi dres koji će premijeru imati u Danskoj, a koji je klub najavio na Instagram profilu.

Na slici se vidi da će dres biti teget-beo sa motivima stadiona „Rajko Mitić“.

– Zvezda i „Makron“ su ponovo ukrstili umetnost sa istorijom, uspehom, željom i hrabrosti crveno-belih kako bi napravili još jedan dres koji će da inspiriše igrače na terenu, kao i da zvezdaše učini ponosnim kada god ga obuku, objavili su uz prikaz dresa iz Ljutice Bogdana.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter