Izvor: Novosti
01.12.2021 u 07:56
0

Srbin ponovo pogodio za Fiorentinu

Dušan Vlahović nastavio je da rešeta protivničke mreže. Srbin je ponovo pogodio za Fiorentinu.

Sjajni napadač je pogodio mrežu Sampdorije u utakmici 15. kola Serije A. Bio je to njegov 12. pogodak u prvenstvu i nalazi se na čelu liste strelaca. Inače, treba reći da je ovo njegov 100. meč u dresu tima sa „Artemio Frankija“.

Vlahović je odlično ispratio centrašut Đakoma Bonevature sa desne strane i fantastičnim udarcem glavom je matirao Emila Audera.

Fiorentina je pobedila sa 3:1. Svi pogoci su postignuti u prvom poluvremena, a prvi gol postigao je Hose Kaljehon, a treći Rikardo Sotil, dok je strelac za Sampdoriju bio Manolo Gabijadini.

„Viola“ je trenutno na šestom mestu na tabeli sa 24 boda, dok je tim iz Đenove na 15. mestu na tabeli sa isto toliko bodova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter