Izvor: informer
05.12.2021 u 18:18
0

Fudbaleri Partizana savladali su na svom stadionu ekipu Novog Pazara rezultatom 2:0

Partizanovi biseri su u igru ušli na poluvremenu, a golove vredne tri boda su postigli u 50. i 59. minutu.

Milovanović je mrežu gostiju načeo pogotkom glavom posle centaršuta Kvinsija Meniga sa desne strane, a konačan rezultat je postavio Nemanja Jović iz penala, nakon što je prethodno Rikardo Gomeš srušen u kaznenom prostoru.

Osim ta dva gola, za sat i po fudbala u Humskoj je viđena samo još jedna prava šansa, a nju je u završnici prvog poluvremena propustio Kvinsi Menig.

Pored toga, može se reći da je publika u prvih pola sata, kao i u poslednjih 30 minuta mogla slobodno da odspava na tribinama.

Posle ovog trijumfa, Partizan opet ima tri boda više od Crvene zvezde i nastavio je da grabi ka tituli jesenjeg prvaka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter