10°C

Beograd

OD CIFRE BOLI GLAVA: Ronaldo plaća bogatstvo surogat majci da mu rodi decu!

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo postaće otac po drugi put, ali je kao i prvi put platiosurogat majci da mu rodi decu.

Britanski mediji navode da će Ronaldo uskoro postati otac, pošto će najboljem fudbaleru sveta surogat majka u Americi roditi dva sina.

Ronaldo ima sedmogodišnjeg sina Kristijana Juniora, kojeg je takođe rodila surogat majka. Portugalski fudbaler krije od javnosti ko je majka njegovog sina.

Britanski mediji prenose da se Ronaldo poverio prijateljima da će posle porođaja blizance dovesti da žive u njegovoj vili u Madridu, čija je vrednost 5 miliona funti.

A pošto se sve to više-manje zna sada se naravno ide u potragu za novim detaljima. Iako se Ronaldo trudi da krije detalje iz privatnog života, portugalski i engelski mediji uspeli su da dođu do informacije o tome koliko će zvanično najbolji fudbaler sveta da plati surogat majci kada mu bude rodila blizance.

Reč je o sumi od 17 miliona evra, kojom Ronaldo verovatno plaća i ćutanje i to da se krije od javnosti. Takođe, Ronaldo je i za svog prvog sina, Kristijana Juniora iskeširao 12 miliona evra.

kurir.rs
Foto:
Twitter/BBCSport

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar