Izvor: HappyBSC/Tanjug
30.06.2022 u 10:03
0

OVE „SPEKULACIJE“ SU UZDRMALE SVETSKU JAVNOST: Kristijano Ronaldo menja Levandovskog u Bajernu!?

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo mogao bi karijeru da nastavi u Bajernu, prenosi španski sportski list „As“.

NASTAVIO GDE JE STAO KAO IGRAČ Selektor basket reprezentacije Srbije nakon SVETSKOG ZLATA: „Emocije se još nisu slegle, ali je osećaj zaista neverovatan!“

Španski list tvrdi da je Ronaldo odlučio da napusti Mančester junajted, pošto želi novi izazov u karijeri. Portugalski fudbaler bi navodno u redovima šampiona Nemačke trebalo da zameni Roberta Levandovskog, koji je na pragu prelaska u Barselonu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ako bi odlazak Levandovskog bio jedan od najvećih transfera ovog leta, bomba, ništa manje ne bi bio ni dolazak Ronalda u Bajern. Njegovi menadžeri su već upoznati sa tom idejom i na nju pozitivno gledaju. Međutim, Ronaldo ima više ponuda – tvrde španski mediji.

Bajern želi da naredne sezone sa Ronaldom napadne trofej Lige šampiona.

– Ako Bajern dovede Ronalda, postaće kralj prelaznog roka. Nemački šampion je već angažovao Sadija Manea. Ove dve zvezde bi se pridružile Mileru, Saneu, Komanu, Gnabriju. Bajern bi imao najjači napad na svetu – zaključuje se u tekstu španskog „Asa“.

Levandovski je trenutno na Majorki gde čeka da se Barselona i Bajern dogovore oko visine obeštećenja.

On je više puta izjavio da nema nameru da nastavi karijeru u Bajernu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter