Izvor: alo
03.07.2022 u 12:06
0

SAGA SE NASTAVLJA: Ronaldo ipak ostaje u Junajtedu?

Menadžer Mančester junajted Erik ten Hag poručio je da u narednoj sezoni računa na portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, prenose britanski mediji.

„Talksport“ tvrdi da je Ten Hag rekao da mu je Ronaldo ključan igrač u svim planovima za narednu sezonu i da čelnici Junajteda ne žele da prodaju portugalskog fudbalera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OVE „SPEKULACIJE“ SU UZDRMALE SVETSKU JAVNOST: Kristijano Ronaldo menja Levandovskog u Bajernu!?

Ronaldo je juče zatražio da bude stavljen na transfer listu, preneo je britanski „Tajms“.

Tu informaciju potvrdio je i italijanski novinar Fabricio Romano, koji je dobro upoznat sa situacijom u klubu sa „Old traforda“.

– Ronaldo nije zadovoljan trenutnom situacijom u Mančester junajtedu. Poručio je klubu da želi da ode ovog leta u slučaju da dobije dobru ponudu. Ronaldova poruka Junajtedu je jasna: Klub nije ambiciozan, jer nije pokazao da želi da se odmah bori za šampionsku titulu. Stav Junajteda se nije promenio jer klub i dalje želi da zadrži Kristijana, pa smatra da on nije na prodaju – naveo je Romano.

Ronaldo se prošle godine vratio u Junajted, ali klub sa „Old traforda“ nije izborio plasman u Ligu šampiona.

Portugalski fudbaler je od 2003. svake sezone igrao u Ligi šampiona.

– Ronaldov menadžer Žorž Mendeš je već istraživao razne opcije prošlih nedelja, pošto je razgovarao sa predstavnicima Bajerna i Čelsija, ali još nema dogovora. PSŽ nije na spisku zainteresovanih. Ronaldo nema problema sa Ten Hagom, ali bi voleo da vidi pojačanja u Junajtedu, jer je početak jula. Svi engleski klubovi su doveli velika pojačanja, a Junajted tek pregovara sa nekoliko igrača – rekao je Romano.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter