Izvor: Tanjug
16.07.2022 u 22:53
0

ZVEZDA ISKORISTILA KIKS PARTIZANA U drugom kolu Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su ekipu Kolubare!

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su večeras Kolubaru sa 5:0 (5:0) u drugom kolu Superige Srbije.

Svi golovi na stadionu „Rajko Mitić“ viđeni su u prvom poluvremenu, a u nastavku meča ekipa Dejana Stankovića malo je „povukla ručnu“ i nije dodatno napadala rivala iz Lazarevca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Po dva gola za petostrukog uzastopnog prvaka Srbije postigli su Aleksandar Katai i Milan Pavkov, dok je peti gol bio delo Gejlora Kange.

Mogla je pobeda crveno-belih da bude i ubedljivija, ali je mladi Stefan Leković promašio penal u 87. minutu.

IZVUKLI SE ZA DLAKU: Partizan uzeo bod u Nišu na penalu u 97. minutu

U ostalim utakmicama fudbalskog šampionata Srbije odigranim večeras Vojvodina je ubedljivo slavila na gostovanju protiv Mladosti GAT sa (4:0), a TSC i Javor odigrali su meč bez golova.

Posle nekompletnog drugog kola jedino Crvena zvezda i Vojvodina imaju maksimalan učinak i dva trijumfa. Kuriozitet je da obe ekipe nisu primile gol, ali beogradski crveno-beli imaju bolju gol razliku – 9:0 naspram 5:0, koliko imaju Novosađani.

U mečevima odigranim u petak, Partizan je u sedmom minutu sudijske nadoknade golom Rikarda Gomesa iz penala izbegao poraz od Radničkog u Nišu (3:3), Spartak je na svom terenu savladao Radnik sa 2:0, dok je Čukarički slavio na gostovanju Novom Pazaru sa 2:1.

Sutra se sastaju Radnički Kragujevac – Mladost (17.30) i Napredak – Voždovac (20.00).

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter